Παρασκευή 29 Ιουλίου 2022

Δ. Μπίνος: Συγχαρητήρια στους επιτυχόντες μαθητές


Μήνυμα του πρώην Δημάρχου και επικεφαλή του συνδυασμού "Η Αλμωπία της Καρδιάς μας" Δημήτρη Μπίνου για τα αποτελέσματα των πανελλαδικών εξετάσεων:

Θέλω να συγχαρώ όλες τις μαθήτριες και όλους τους μαθητές που συμμετείχαν στις πανελλαδικές. Εύχομαι καλή συνέχεια στις σπουδές τους και καλή σταδιοδρομία σε όσους είχαν το θετικό αποτέλεσμα. Ο επόμενος στόχος τους θα είναι η κατάκτηση της επιστημονικής γνώσης και η απόκτηση του πανεπιστημιακού τίτλου σπουδών.

Συγχαρητήρια όμως αξίζουν και σε εκείνες και εκείνους που δεν πέτυχαν την είσοδο στη τριτοβάθμια εκπαίδευση αλλά συμμετείχαν, προσπάθησαν και αγωνίστηκαν. Στη ζωή τους θα υπάρξουν πολλές ακόμη μάχες και ευκαιρίες. Χρειάζεται αισιοδοξία και επιμονή.

Τέλος, συγχαρητήρια σε γονείς και εκπαιδευτικούς για την συνδρομή και την συμβολή τους στις πάρα πολύ δύσκολες και ιδιαίτερες συνθήκες, που επικρατούν στην καθημερινότητα μας. Η μόρφωση βοηθάει και ολοκληρώνει τον άνθρωπο. Μοναδικό και κυρίαρχο ζητούμενο στον άξονα των αρχών και αξιών από την Αρχαιότητα μέχρι σήμερα.

Εύχομαι καλή πρόοδο, υγεία και επιτυχία στους στόχους σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News