Παρασκευή 22 Ιουλίου 2022

Τραγωδία στο ΑΧΕΠΑ: Νοσηλευτής βρέθηκε νεκρός από συνάδελφό του στην αλλαγή της βάρδιας


Ένα τραγικό περιστατικό εκτυλίχθηκε το βράδυ της Τρίτης (19/7), στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ της Θεσσαλονίκης, όταν νοσηλεύτρια κατά την αλλαγή βάρδιας, εντόπισε στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών, νεκρό έναν 51χρονο συνάδελφο της.

Σύμφωνα με πληροφορίες του GRTimes, την Τρίτη που ήταν ημέρα γενικής εφημερίας στο νοσοκομείο, γύρω στις 20:30, ο 51χρονος νοσηλευτής, ο οποίος απασχολούταν ως χειριστής αγγειογράφου, αποσύρθηκε στον χώρο όπου αναπαύεται το προσωπικό τις ώρες διαλείμματος, καθώς αισθάνθηκε αδιαθεσία.

Η τραγωδία αποκαλύφθηκε περίπου δυόμισι ώρες μετά, όταν η συνάδελφός του έφτασε στον χώρο για να ξεκινήσει τη βάρδια της.

Όπως αναφέρει εργαζόμενος του νοσοκομείου στο GRTimes χρειάστηκε να παραβιαστεί η πόρτα του δωματίου, ώστε να παραληφθεί ο 51χρονος και να διαπιστωθεί ο θάνατος του, ενώ σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες είχε ιστορικό με καρδιολογική πάθηση και πιθανόν αυτό να του κόστισε τη ζωή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News