Πέμπτη 21 Ιουλίου 2022

Εθελοντική αιμοδοσία στο Δήμο Σκύδρας


Συχνό είναι το φαινόμενο των ανακοινώσεων για την επείγουσα συγκέντρωση αίματος, προκειμένου ν΄αντιμετωπιστούν κρίσιμες περιπτώσεις υγείας συμπολιτών και συνανθρώπων μας, επειδή δεν υπάρχουν διαθέσιμες ποσότητες.

Το γεγονός αυτό αλλά κι οι αυξανόμενες ανάγκες αίματος, ειδικά κατά την περίοδο του καλοκαιριού, καθιστούν άμεση κι αναγκαία την προσφορά αίματος

Έτσι, λοιπόν, ο Δήμος Σκύδρας, προκειμένου να συμβάλλει στην αντιμετώπιση της έλλειψης επαρκών ποσοτήτων αίματος, οργανώνει τη 2η Εθελοντική Αιμοδοσία και καλεί κάθε συμπολίτη και συνάνθρωπό μας να συμμετάσχει σ΄αυτήν την κορυφαία πράξη υγείας κι αλληλοβοήθειας.

Η Εθελοντική αιμοδοσία θα πραγματοποιηθεί στο Δημαρχείο Σκύδρας, την Τετάρτη 27 Ιουλίου 2022, από τις 09:00’ έως τις 13:00’, σε συνεργασία με το Τμήμα Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Έδεσσας.

Ας υπογραμμιστεί ότι η αιμοδοσία είναι ωφέλιμη και για τους αιμοδότες, διότι μεταξύ των άλλων, πριν δώσουν αίμα, γίνεται σχετικός ιατρικός έλεγχος της υγείας τους. Επίσης, ενδεχομένως, κάποια στιγμή, στη δύσκολη αυτή κατάσταση της ανάγκης της μετάγγισης αίματος να βρεθούμε όλοι μας.

Αρμόδια για το συντονισμό της δράσης είναι η Αντιδήμαρχος Ιωάννα Βέργου, τηλ.: 2381351804 και 6980414242.

Η αιμοδοσία είναι μια σωτήρια πράξη υγείας κι αλληλεγγύης.

Ας ανταποκριθούμε για το καλό όλων μας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News