Πέμπτη 28 Ιουλίου 2022

Το λάθος που αλλάζει ριζικά τη γεύση της μπριζόλας


Καλοκαίρι και ψήσιμο στην αυλή ή στο μπαλκόνι πάνε παρέα.

Και ένα από τα αγαπημένα εδέσματα είναι οι μπριζόλες. Ωστόσο σύμφωνα με τον παγκοσμίου φήμης λάτρη-γνώστη τροφίμων και παρουσιαστή, Anthony Bourdain υπάρχει ένα λάθος που κάνουν οι περισσότεροι με αποτέλεσμα να αλλάζει ριζικά η γεύση της μπριζόλας.

Ο Bourdain εξηγεί ότι μετά το μαγείρεμα το κρέας, πρέπει που λέμε να… ξεκουραστεί για 10 έως 15 λεπτά μέχρι να το κόψουμε. «Έχει τεράστια διαφορά αν απλά το αφήσετε για λίγο, επειδή οι χυμοί του κρέατος αρχίζουν να επανακυκλοφορούν μέσα, και η μπριζόλα βγαίνει τέλεια» λέει ο ίδιος.

Δοκιμάστε το και θα δείτε διαφορά…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News