Κυριακή 17 Ιουλίου 2022

Σοκαριστικό βίντεο: Η στιγμή που το αεροσκάφος πέφτει στην Καβάλα


Σε βίντεο καταγράφηκε από ένα σπίτι της περιοχής, η στιγμή που πέφτει το αεροσκάφος τύπου Antonov μεταξύ των περιοχών Παλαιοχώρι και Αντιφίλιπποι στην Καβάλα.

Όπως θα δείτε και στο παρακάτω βίντεο, οι κάτοικοι της περιοχής κατέγραψαν τη στιγμή που πέφτει το αεροσκάφος στην περιοχή της Καβάλας.

Η επιχείρηση διάσωσης ξεκίνησε από την πρώτη στιγμή, καθώς το αεροσκάφος τύπου Antonov είχε 4 κινητήρες, εκ των οποίων ο ένας πήρε φωτιά και για αυτό ο πιλότος ζήτησε να κάνει αναγκαστική προσγείωση στην Καβάλα, όμως δεν τα κατάφερε.

Από την πτώση του αεροσκάφους ακούστηκαν πολλές εκρήξεις στη γύρω περιοχή, σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων, αφού έχει προκληθεί και μπλακ άουτ στα χωριά, επειδή έκοψε καλώδια παροχής ρεύματος.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, το πλήρωμα του αεροσκάφους αποτελείτο από 8 άτομα και μετέφερε 12 τόνους επικίνδυνου φορτίου. Η Πυροσβεστική έχει κάνει σύσταση να φορούν μάσκες όσοι βρίσκονται στην περιοχή λόγω των αναθυμιάσεων.

Σύμφωνα με δηλώσεις του εκπροσώπου της τοπικής Πολιτικής Προστασίας στην ΕΡΤ, το φορτίο είναι «ειδικό» και υπάρχει πληροφορία ότι μετέφερε πυρομαχικά. Στο σημείο θα μεταβεί ειδικό κλιμάκιο πυροτεχνουργών για να ερευνηθεί το φορτίο, ενώ η Πυροσβεστική θα απομακρύνει τους κατοίκους.

«Ακόμη δεν ξέρουμε τι έχει γίνει ακριβώς. Υπάρχουν συνέχεια εκρήξεις. Έχει γίνει μπλακ άουτ στην περιοχή. Δεν μπορεί να πλησιάσει κόσμος λόγω των συνεχών εκρήξεων. Δεν ξέρουμε τι πλήρωμα είχε και τι έγινε με αυτούς. Αν πρόλαβαν να πηδήξουν με αλεξίπτωτο ή οχι. Αλλά γενικά σε τέτοιες περιπτώσεις δύσκολα τα καταφέρνει κάποιος», δηλώνει στο newsit.gr ο Χρήστος Μποσμπότης, αντιδήμαρχος δήμου Παγγαίου.

«Είναι ακόμα πολύ θολά τα πράγματα. Μέσε σε όλο το κακό ευτυχώς έπεσε σε χωράφι με χαμηλή βλάστηση, χαμηλές καλλιέργειες και δεν προκλήθηκε μεγάλη φωτιά απο την πτώση και δεν κινδύνεψε και κατοικημένη περιοχή. Ευτυχώς δεν έπεσε σε οικισμό», συμπληρώνει ο κ. Μποσμπότης.

Δείτε το βίντεο από τη στιγμή της πτώσης του αεροσκάφους στην Καβάλα:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News