Δευτέρα 18 Ιουλίου 2022

Αλμωπία: Ένα Καλοκαίρι γεμάτο γιορτές και πανηγύρια (ΒΙΝΤΕΟ)


Ένα καλοκαίρι γεμάτο γιορτές και πανηγύρια, βρίσκεται σε εξέλιξη στην Αλμωπία.

Οι ίδιες οι γιορτές είναι μια καλή ευκαιρία για ανανέωση, μέσα από την επιστροφή στις ρίζες και από τις μυρωδιές της όμορφης φύσης.

Τα πανηγύρια, αποτελούν μια άριστη διέξοδο για εκτόνωση, μέσα από το χορό και το τραγούδι. Ταυτόχρονα, είναι ευκαιρίες για επικοινωνία, μέσα από τη συνάντηση με τους άλλους.

Μετά από τρία χρόνια πανδημίας, φαίνεται πως όλο και περισσότεροι επιλέγουν να βρεθούν σε κάποιο από τα πολλά πανηγύρια και εκδηλώσεις που πραγματοποιούνται στην περιοχή μας, με τους χώρους διοργάνωσης να κατακλύζονται από κόσμο.

Απολαύστε τα βίντεο που εξασφάλισε ο Χρήστος Κόγιος για το Aridaia News:

Εκδήλωση Μορφωτικού Συλλόγου Υδραίας:  

Εκδήλωση Πολιτιστικού Συλλόγου Πευκωτού "π. Ιωάννης Παπαντώνης":  

Εκδήλωση Μ.Χ.Σ. Προμάχων:  

Εκδήλωση 8α Λυκοστομίτικα:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News