Πέμπτη 7 Ιουλίου 2022

Σημείο αναφοράς το Κολυμβητήριο Έδεσσας


Σημείο αναφοράς στην ευρύτερη περιοχή για τους λάτρεις του υγρού στίβου έχει γίνει το Δημοτικό Κολυμβητήριο Έδεσσας, καθώς για πρώτη φορά υπάρχουν τόσα πολλά τμήματα, με την ζήτηση να αυξάνεται συνεχώς.

Με εκτεταμένο ωράριο λειτουργίας (10:00 έως 21:00 τις καθημερινές και 10:00 έως 18:00 τα Σάββατα), εξειδικευμένους προπονητές, ναυαγοσώστες και ανανεωμένο εξοπλισμό, το Κολυμβητήριο παρέχει ποιοτικές υπηρεσίες και ο κόσμος της ευρύτερης περιοχής το έχει αγκαλιάσει! Είναι χαρακτηριστικό το γεγονός ότι για την φετινή περίοδο έχει πάνω από 1.000 χρήστες!

Εκτός του συνολικού αριθμού, η ποιοτική δουλειά που γίνεται στο Δημοτικό Κολυμβητήριο τα τελευταία χρόνια μπορεί πολύ εύκολα να εκφραστεί με τους εντυπωσιακούς αριθμούς των ωφελούμενων κατά την τρέχουσα περίοδο στα οργανωμένα τμήματα:

Μικρή πισίνα

4 τμήματα εκμάθησης βρεφών (6 μηνών έως 4 ετών)

18 τμήματα εκμάθησης +4 ετών

1 τμήμα αρχάριων ενηλίκων

Μεγάλη πισίνα

8 τμήματα εκμάθησης +7 ετών

1 τμήμα ενηλίκων

2 τμήματα aqua aerobic

Με την λήξη της φετινής περιόδου θα αρχίσουν οι εργασίες από το μεγάλο έργο ενεργειακής αναβάθμισης του Κολυμβητηρίου, οι οποίες αναμένεται να ολοκληρωθούν σύντομα και να δώσουν τη δυνατότητα λειτουργίας του χώρου και κατά τους χειμερινούς μήνες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News