Σάββατο 2 Ιουλίου 2022

Ριγκατόνι Alfredo με σπανάκι


Με πλούσια σάλτσα και γεύση που απογειώνει τον ουρανίσκο

Υλικά

- 2 κουταλιές της σούπας λάδι

- 2 στήθη κοτόπουλου, σε λεπτές φέτες

- 3 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένο

- 6 λωρίδες μπέικον, ψημένο, ψιλοκομμένο

- 140 γρ. σπανάκι

- 2 κ. γλ. αλάτι

- 2 κ. γλ. πιπέρι

- 2 φλ. τσαγιού κρέμα γάλακτος

- 1 1/4 φλιτζάνια ζυμαρικά

- 1 φλ. τσαγιού παρμεζάνα τριμμένη

- 1/2 φλ. τσαγιού φρέσκο μαϊντανό, ψιλοκομμένο

Εκτέλεση

Βήμα 1

Βράστε τα ζυμαρικά σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας.

Βήμα 2

Ζεστάνετε το λάδι σε μια μεγάλη κατσαρόλα σε δυνατή φωτιά.

Βήμα 3

Μαγειρέψτε το κοτόπουλο μέχρι να ροδίσει.

Βήμα 4

Προσθέστε το σκόρδο, το μπέικον, το σπανάκι, αλάτι και πιπέρι, μαγειρεύοντας μέχρι να μαραθεί το σπανάκι.

Βήμα 5

Ρίξτε την κρέμα γάλακτος και αφήστε να πάρει μια βράση.

Βήμα 6

Προσθέστε τα ζυμαρικά, το τυρί και τον μαϊντανό στη σάλτσα, ανακατεύοντας μέχρι να καλυφθούν ομοιόμορφα τα ζυμαρικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News