Πέμπτη 7 Ιουλίου 2022

Μητροκτονία στη Θεσσαλονίκη: Νεκρή για πέντε μέρες μέσα στην μπανιέρα η 79χρονη


Νεκρή μέσα στην μπανιέρα του σπιτιού της ήταν πέντε μέρες η 79χρονη που δολοφονήθηκε από τον 50χρονο γιο της στη Θεσσαλονίκη.

Το έγκλημα αποκαλύφθηκε όταν ο δεύτερος γιος της ηλικιωμένης γυναίκας έφτασε στο σπίτι, μπήκε στο διαμέρισμα και αντίκρισε την μητέρα του μέσα σε λίμνη αίματος, σε προχωρημένη σήψη.

Όπως ανέφερε το ρεπορτάζ του Mega oι αστυνομικοί, που ειδοποιήθηκαν από τον γιο της 79χρονης o οποίος τη βρήκε νεκρή στην μπανιέρα, απέκλεισαν το διαμέρισμα. Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή που κλήθηκε στο σημείο, η δολοφονία υπολογίζεται να έγινε πριν από τουλάχιστον πέντε ημέρες.

Από τα πρώτα στοιχεία που προέκυψαν από τη νεκροψία η άτυχη 79χρονη δολοφονήθηκε με μανία. Ο 50χρονος γιος της ομολόγησε την δολοφονία, ωστόσο δεν θυμόταν απολύτως τίποτα από το έγκλημα που διέπραξε. Με εισαγγελική παρέμβαση ζητήθηκε ο εγκλεισμός του στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News