Δευτέρα 18 Ιουλίου 2022

Εθνική Οδός: Ένας 17χρονος και μία 18χρονη νεκροί σε τροχαίο


Τραγωδία σε τροχαίο δυστύχημα με δύο νέα παιδιά να σκοτώνονται ακαριαία. Αγωνία για άλλα δύο άτομα που τραυματίστηκαν σοβαρά. Η εθνική οδός Κορίνθου Τριπόλεως έκλεισε μετά τη σφοδρή σύγκρουση.

Νέα στοιχεία για το τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε το πρωί και στοίχισε τη ζωή, σε δύο άτομα. Έναν 17χρονο και μια 18χρονη που βρίσκονταν μέσα στο μοιραίο αυτοκίνητο.

Η εθνική οδός Κορίνθου – Τριπόλεως στα ΣΕΑ Σπαθοβουνίου, έκλεισε για λίγη ώρα και δημιουργήθηκαν κυκλοφοριακά προβλήματα στο ρεύμα προς Τρίπολη. Η απόφαση οδηγού να κάνει όπισθεν αποδείχτηκε μοιραία. Αγωνία για τους δύο τραυματίες που μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο.

Θρήνος στην Κόρινθο τα ξημερώματα της Δευτέρας για το τροχαίο που σημειώθηκε τα ξημερώματα, στην εθνική οδό Κορίνθου – Τριπόλεως στα ΣΕΑ Σπαθοβουνίου. Στις 05:00 στο ρεύμα προς Τρίπολη ένα ΙΧ έκανε όπισθεν, ακριβώς στα ΣΕΑ Σπαθοβουνίου στην Εθνική οδό. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα, να συγκρουστεί με άλλο όχημα που ερχόταν από την ίδια κατεύθυνση.

Η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή που σκοτώθηκαν επιτόπου δύο νεαροί απο την Κόρινθο ηλικίας 18 και 17 ετών. Στο σημείο έφτασαν δύο ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ από την Κόρινθο, η πυροσβεστική υπηρεσία και περιπολικά της Τροχαίας αυτοκινητοδρόμων Νεστάνης.

Στο νοσοκομείο Κορίνθου μεταφέρθηκαν και δύο σοβαρά τραυματίες. Σύμφωνα με το korinthostv.gr, προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας αυτοκινητοδρόμων Νεστάνης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News