Πέμπτη 23 Ιουνίου 2022

MAD VMA: Snik και Light αμαύρωσαν την βραδιά - Έπαιξαν ξύλο δύο φορές (ΒΙΝΤΕΟ)


Οι τράπερς Snik και Light πιάνονται στα χέρια, μπροστά στην σκηνή των MAD Video Music Awards.

Η Ιωάννα Παλαιοσπύρου βρίσκεται στην σκηνή για να βραβεύσει την Έλενα Παπαρίζου. Κάνει έκκληση από το μικρόφωνο να σταματήσει ο άγριος καβγάς. Παρόλα αυτά, το κλειστό γήπεδο του Tae Kwon Do μετατρέπεται σε ρινγκ.

Θερμόαιμοι, ανεξέλεγκτοι και χωρίς καμία αίσθηση του χώρου και του χρόνου αλλά και κανέναν σεβασμό σε όσους είχαν παρευρεθεί στην εκδήλωση, μπροστά στα μάτια μικρών παιδιών που πανικοβλήθηκαν και έβαλαν τα κλάματα και τις φωνές, οι τράπερς Light και Snik, που έχουν χρόνια κόντρα, έβγαλαν τον χειρότερό τους εαυτό.

Στο βίντεο καταγράφεται η στιγμή που η Έλενα Παπαρίζου σηκώνεται από την θέση της για να παραλάβει το βραβείο. Πίσω της, χωρίς να το αντιληφθεί, περνά ο Snik που πλησιάζει τον Light και πιάνονται στα χέρια. Η Έλενα Παπαρίζου, βλέπει ξαφνικά το ξύλο και αμέσως τρέχει να απομακρυνθεί.

Τα όσα εξελίσσονται, είναι απαράδεκτα. Μπουνιές, κλωτσιές, καρέκλες να φεύγουν στον αέρα.

Δύο τα επεισόδια

Σχεδόν μισή ώρα νωρίτερα και ενώ βρισκόταν η Τάμπτα στην σκηνή, οι δύο τράπερς είχαν πιαστεί στα χέρια, με τους ψυχραιμότερους να επεμβαίνουν και τα βραβεία να διακόπτονται για 15 λεπτά.

Τίποτα όμως, δεν είχε τελειώσει. Η δεύτερη φορά ήταν και χειρότερη.

Με τους άνδρες της προσωπικές ασφάλειας των δύο τράπερς να μπλέκουν απευθείας στον καβγά, με κάποιους εξ αυτών να χρησιμοποιούν και εκείνοι βία, αντί να βοηθήσουν στην αποκλιμάκωση της έντασης.

Η Ιωάννα Παλαιοσπύρου φαίνεται να αποχωρεί. Στο πίσω μέρος της σκηνής την περιμένει η Έλενα Παπαρίζου και αγκαλιάζονται, όσο οι νεαροί τράπερς δίνουν το φρικτό παράδειγμα στην αρένα του γηπέδου.

Η Ρούλα Κορομηλά τραυματίζεται και αυτή ελαφρά στα πόδια και της παράσχονται οι πρώτες βοήθειες.

Συγγνώμη… με το ζόρι

Μετά από λίγο, στην σκηνή ανεβαίνει ο Κωνσταντίνος Αργυρός για να κατευνάσει τα πνεύματα.

Λίγο αργότερα, ο Light πήρε το μικρόφωνο για να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα.

Η μεταμέλειά του διήρκησε πολύ λίγο καθώς με ανάρτηση στο Instagram θέλησε να αποδείξει πως είχε προειδοποιήσει τους διοργανωτές ότι εάν βρισκόταν σε κοντινή απόσταση με τον «αντίπαλό» του Snik, θα προκαλούνταν επεισόδια.

Snik και Light τελικά, απομακρύνθηκαν από τον χώρο διεξαγωγής των βραβείων, έχοντας προκαλέσει ένα άνευ προηγουμένου περιστατικό, σε μια εκδήλωση «γιορτή» για το ελληνικό τραγούδι.

«Τα MAD VIDEO MUSIC AWARDS καταδικάζουν τη βία οποιασδήποτε μορφής. Σε αυτό το πλαίσιο δε θα προβληθεί στον τηλεοπτικό αέρα κανένα τραγούδι και καμία βράβευση προσώπων που συμμετείχαν σε τέτοιες απαράδεκτες ενέργειες. Τα MAD VIDEO MUSIC AWARDS, 19 χρόνια τώρα είναι και θα συνεχίσουν να είναι η γιορτή της μουσικής που ενώνει».

Στο ίδιο μήκος κύματος και η ανακοίνωση του MEGA για τα γεγονότα που αμαύρωσαν την χθεσινή βραδιά.

«Το MEGA έχει αποδείξει πως στηρίζει έμπρακτα και τη μουσική και τους καλλιτέχνες και πως καταδικάζει αυστηρά κάθε μορφής βία. Η προβολή των Mad Video Music Awards από το MEGA δε θα περιλαμβάνει τραγούδια και βραβεύσεις προσώπων που ενεπλάκησαν σε πράξεις βίας κατά τη διάρκεια της διοργάνωσης. Η μουσική μας ενώνει», ανέφερε στην ανακοίνωσή του».

Η εκδήλωση τελικά συνεχίστηκε, με την Έλενα Παπαρίζου να μην εμφανίζεται όπως ήταν κανονισμένο πριν τα αποτελέσματα, εκφράζοντας με τον τρόπο αυτόν την έντονη δυσαρέσκειά της για τα όσα συνέβησαν.

.

1 σχόλιο:

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News