Παρασκευή 24 Ιουνίου 2022

Επιτακτική η ανάγκη να πλυθούν οι κάδοι του Δήμου Αλμωπίας και οι χώροι γύρω απ' αυτούς


Τα έντονα παράπονα πολλών συνδημοτών μας, δέχεται η ηλεκτρονική μας εφημερίδα.

Όπως καταγγέλλουν, έχει πολλούς μήνες να πλυθούν οι κάδοι απορριμμάτων, τόσο στην Αριδαία όσο και στα χωριά, με αποτέλεσμα να έχει δημιουργηθεί μία αποπνιχτική κατάσταση.

Δεν μπορείς πλέον να περάσεις δίπλα από το πεζοδρόμιο με τους κάδους, καθώς η βρωμιά και η δυσωδία ξεπερνούν κάθε προηγούμενο, με κάθε λογής έντομα να κάνουν πάρτι.

Ελπίζουμε ο Δήμος να ανταποκριθεί στο αίτημά τους και να φροντίσει ώστε να πλένονται πιο τακτικά οι κάδοι και οι περιοχές γύρω απ’ αυτούς, ιδιαίτερα στο κέντρο της Αριδαίας όπου πραγματοποιείται η λαϊκή αγορά.

2 σχόλια:

  1. καλα σας κανουν αριδαιωτες αυτους θελατε αυτους εχετε, αυτη την κατασταση εφεραν καποιοι πρωην Δημαρχοι στην Πολη μας να σας διοικουν μικρουτσικοι ανθρωποι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΚΕΙ ΣΤΑ ΨΑΡΑΔΙΚΑ Η ΜΠΟΧΑ ΚΑΙ ΟΙ ΜΥΓΕΣ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΡΤΥ, ΜΕΣΑΙΩΝΑΣ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ, ΖΗΤΩ ΤΑ ΖΩΑ ΔΟΞΑΣΤΕ ΤΑ ΖΩΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News