Τρίτη 21 Ιουνίου 2022

Συνάντηση μελών και φίλων της Οργάνωσης Μελών ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Γιαννιτσών


Οι πρόσφατες εσωκομματικές εκλογές έδειξαν την ανάγκη του ελληνικού λαού για Πολιτική Αλλαγή στον τόπο. Η μεγάλη συμμετοχή και η εντυπωσιακή εγγραφή νέων μελών στις τοπικές οργανώσεις σε όλη τη χώρα έδειξε την ανάγκη του κόσμου για δικαιοσύνη, αλήθεια, αλληλεγγύη και ανθρωπιά. Γιατί αυτό είναι ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ. Είμαστε όλοι εμείς.

Παλιά και νέα μέλη, αλλά και φίλοι του κόμματος συναντιόμαστε την Παρασκευή 24 Ιουνίου στις 9 το βράδυ στο Φιλίππειο στα Γιαννιτσά, σε μια βραδιά διασκέδασης και κουβέντας. Συμμετέχουν με τα τραγούδια τους το συγκρότημα Acappella. Σας περιμένουμε όλους σε μια ξεχωριστή πολιτική βραδιά μετά μουσικής.

Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ μεγαλώνει τη δύναμή του και έρχεται νικητής. Την ίδια ώρα η κυβέρνηση των πλουσίων και ισχυρών της χώρας βρίσκεται σε πανικό πρόωρων εκλογών, χωρίς κανένα ουσιαστικό μέτρο στήριξης, η ακρίβεια θα σαρώσει και τον χειμώνα που έρχεται με τα χαμηλά και μεσαία εισοδήματα να είναι αυτά που πρώτα πλήττονται. Όσα κουπόνια κι αν μοιραστούν, η κοινωνία θέλει πάταξη της αισχροκέρδειας.

Προχωράμε όλοι μαζί με Αλληλεγγύη και Ισότητα για την Πολιτική Αλλαγή στην Πατρίδα μας. Η συμβολή όλων μας, νέων και παλιών μελών και φυσικά των φίλων είναι καθοριστική. «Γιατί εμείς τραγουδάμε για να ενώσουμε τον κόσμο».

Από το γραφείου τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News