Κυριακή 26 Ιουνίου 2022

Πέλλα - ΠΑΣΟΚ: Νέος Γραμματέας ο Παντελής Μάρκου - Δείτε τη νέα Νομαρχιακή Επιτροπή


Αυτή είναι η νέα σύνθεση της Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Πέλλας:

Γραμματέας: Παντελής Μάρκου
Αναπληρώτρια Γραμματέας: Σοφία Σαμαρτζίδου
Υπεύθυνη ΜΜΕ & Επικοινωνίας: Δήμητρα Σουλιώτη
Υπεύθυνος Οργανωτικού: Θανάσης Βενιτσανόπουλος

Ο νέος Γραμματέας σε δήλωση του αναφέρει τα εξής:

«Ευχαριστώ θερμά τις συντρόφισσες και τους συντρόφους που με εξέλεξαν στην θέση του Γραμματέα ΝΕ ΠΑΣΟΚ - Κινήματος Αλλαγής Πέλλας. Πρωταρχικός μας στόχος είναι να αποκαταστήσουμε τους δεσμούς μας με την κοινωνία. Η Αλλαγή των πολιτικών συσχετισμών είναι η μοναδική απάντηση στα προβλήματα των πολιτικών! Πάμε μαζί μπροστά!».

2 σχόλια:

  1. ο ορος συντροφος χρησιμοποιητε απο μελη της Αριστερας και του κομμουνισμου, τη χρησιμοποιουσαν οι μπολσεβικοι μετα την επανασταση, τωρα γιατι οι πασοκοι ενα κομμα της χλιδης και της μεσαιας ταξης χρησιμοποιουν αυτον τον ορο ποτε δεν το καταλαβα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εσείς της κυβέρνησης τη όρους χρησιμοποιείται;τα έχετε κάνει όλα σκατα και μιλάτε κιόλας γυδια ε γυδια

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News