Σάββατο 14 Μαΐου 2022

Πώς αντέδρασε η Γεωργία Μπίκα στην πρόταση απαλλαγής του κατηγορούμενου για τον βιασμό της


Σε μια λιτή ανακοίνωση προχώρησε η Γεωργία Μπίκα, για την πρόταση του εισαγγελέα να απαλλάξει τον μοναδικό κατηγορούμενο της υπόθεσης βιασμού της, ανήμερα της Πρωτοχρονιάς, μετά την καταγγελία που είχε κάνει η ίδια.

Η Γεωργία Μπίκα, στο άκουσμα της είδησης ότι προτάθηκε από τον εισαγγελέα να απαλλαχθεί ο κατηγορούμενος της υπόθεσης βιασμού, δήλωσε μέσω του δικηγόρου της: «Υπάρχει πρόταση της Εισαγγελέως να τεθεί η υπόθεση στο αρχείο. Όμως το συμβούλιο πλημμελειοδικών αποφασίζει. Είναι νωρίς για δηλώσεις. Έχουμε ακόμη πολύ μακρύ δρόμο».

Υπενθυμίζεται ότι η εισαγγελέας πρότεινε στο Συμβούλιο Πλημμελειοδικών να απαλλαχθεί ο 27χρονος μοναδικός κατηγορούμενος της υπόθεσης βιασμού που είχε καταγγείλει η Γεωργία Μπίκα, ανήμερα της Πρωτοχρονιάς σε ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, αποτιμώντας το σύνολο των στοιχείων του δικαστικού φακέλου, η εισαγγελική λειτουργός καταλήγει στο συμπέρασμα ότι η καταγγελία της 24χρονης υπήρξε ψευδής και κατά συνέπεια δεν θεμελιώνεται το αδίκημα της τέλεσης «γενετήσιων πράξεων χωρίς τη συναίνεση της παθούσας», η οποία αποδίδεται στον 27χρονο.

Το βίντεο – ντοκουμέντο από το ξενοδοχείο εκείνο το βράδυ

Ο ALPHA και η εκπομπή T-Live με την Τατιάνα Στεφανίδου παρουσίασε αποκλειστικά πλάνα από τις κάμερες του υπερπολυτελούς ξενοδοχείου στη Θεσσαλονίκη, όπου η 24χρονη Γεωργία Μπίκα κατήγγειλε ότι βιάστηκε, το βράδυ της Πρωτοχρονιάς.

Στο βίντεο της εκπομπής T-Live φαίνονται καρέ – καρέ οι κινήσεις της 24χρονης εκείνο το βράδυ:

- Στις 2:09, η Γεωργία διασχίζει με το αυτοκίνητό της τον δρόμο και παρκάρει έξω από το ξενοδοχείο για να πάει στο πάρτι στη σουίτα του 6ου ορόφου.

- Στις 2:25 βγαίνει από το αυτοκίνητο με την 17χρονη φίλη της και κατευθύνονται προς την κεντρική είσοδο του ξενοδοχείου. Ένα σκυλάκι τις ακολουθεί από την ώρα που βγήκαν από το αυτοκίνητο.

- Στις 2.28 μπαίνουν στο ξενοδοχείο.

- Στις 3.36 η Γεωργία φαίνεται να φεύγει από το πάρτι.

- Στις 4.03 κι ενώ έχουν αποχωρήσει από το ξενοδοχείο μαζί με τη φίλη της πριν από περίπου 25 λεπτά, όπως είπε στην κατάθεσή της η Γεωργία Μπίκα, η 24χρονη αρνείται να ακολουθήσει τη φίλη και τη μητέρα της.

- Μετά από 25 λεπτά περιπλάνησης, η Γεωργία δεν μπορούσε να βρει το αυτοκίνητό της, επιστρέφει στο ξενοδοχείο. Είναι φανερό ότι η 24χρονη ήταν σε κακή κατάσταση, αφού παραπατάει.

- Ελάχιστα λεπτά μετά, η Γεωργία Μπίκα πλησίασε και πάλι στο ξενοδοχείο.

- Στις 4.05 μπαίνει στο ξενοδοχείο, όπου την περίμενε, όπως η ίδια κατήγγειλε, ο απόλυτος εφιάλτης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News