Πέμπτη 12 Μαΐου 2022

Αποχωρούν από τον συνδυασμό του Χρ. Μπάτση - «Καταπέλτης» ο Γ. Σαπακόλης


Τρία χρόνια έχουν περάσει από τις Δημοτικές Εκλογές του Μαΐου του 2019, γεγονός που σημαίνει πως μας χωρίζει ένας χρόνος και κάτι μέχρι την επόμενη εκλογική αναμέτρηση στο Δήμο Αλμωπίας.

Μέσα σε αυτό το χρονικό πλαίσιο, φαίνεται πως ο Δήμαρχος Χρήστος Μπάτσης καταγράφει πλέον και επίσημα σημαντικές απώλειες υποψηφίων. Άνθρωποι που τον στήριξαν με σθένος στις προηγούμενες εκλογές, που πίστεψαν στις δεσμεύσεις του, που έβαλαν μπροστά το όνομά τους και του εξασφάλισαν την εκλογή του, διαφοροποιούνται και δηλώνουν ξεκάθαρα ότι δεν θα είναι ξανά υποψήφιοι μαζί του. Πολλοί εξ αυτών, θεωρούν ότι ο τρόπος που έχει επιλέξει να διοικεί, δεν σχετίζεται σε τίποτα με όσα υποσχέθηκε προεκλογικά.

Ενδεικτικό είναι το παράδειγμα του Γιάννη Σαπακόλη, ενός ανθρώπου που ήταν υποψήφιος με τον σημερινό Δήμαρχο και με δημόσια δήλωσή του ξεκαθαρίζει πως δεν θα στηρίξει ξανά την προσπάθεια του κ. Μπάτση. Μάλιστα, εξηγεί τους λόγους, τονίζοντας πως η σημερινή Δημοτική Αρχή δεν έκανε τίποτα για βελτιώσει την καθημερινότητα των πολιτών. Επίσης, ο κ. Σαπακόλης αναφέρεται και στα έργα που υλοποιούνται σήμερα, τα οποία είναι αποτέλεσμα προσπάθειας της προηγούμενης Δημοτικής Αρχής του Δημήτρη Μπίνου και ακόμα κι αυτά υλοποιούνται με μεγάλη καθυστέρηση. Τέλος, αναφερόμενος στον κ. Μπίνο, τονίζει πως σε χρόνια οικονομικής κρίσης έκανε πάρα πολλά έργα, κάποια εκ των οποίων υλοποιούνται μέχρι και σήμερα. 


 

9 σχόλια:

  1. Ο Μπάτσης είναι μια τεράστια ανορθογραφια που πρέπει να μην ξανασυμβεί, αλλά ο συγκεκριμένος αν δεν ήταν τόσο θλιβερός θα έβγαζε πολύ γέλιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. είναι ηδη πολυ αργα για τον χρηστο. θα χασει πανηγυρικα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Είναι πολύ αργά για την Αλμωπία άνθρωποι χωρίς γνώσεις να ασχολούνται με τα κοινά.
    Απλοί διαχειριστές της καθημερινότητας ούτε τα βασικά στην καθαριότητα δεν μπορούν να διαχειριστούν.
    Καμία μελέτη κανένα σχέδιο για τον ορεινό όγκο λουτρά τουρισμό, μόνο τακτοποίηση δίμηνα τρίμηνα τετράμηνα για άγρα ψήφων.
    Ουσιαστικά αυτός ο τόπος είναι αφημένος στην τύχη του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Όσοι κυκλοφορούν στην πιάτσα βλέπουν ότι πολλά στελέχη έχουν φύγει από τον σημερινό Δήμαρχο, όλοι διαπιστώνουμε ότι ο μόνος που κινείται και δραστηριοποιείται ακόμη και στα χωριά είναι ο Μπινος ο οποίος αν προσέξει και δεν κάνει κάποια λάθη όπως στις προηγούμενες εκλογές θα την πάρει την Δημαρχεία και κυρίως ότι έκλεισε και θα έχει δυνατά στελέχη από άλλο πολιτικό χωροΒαρομετρο θα είναι αν θα κατέβει ο συνδυασμός Χατζηδημητρίου και ποιος θα είναι επικεφαλής του .Όσο για τον Σαπακολη τα λέει πάντα έξω από τα δόντια και στα περισσότερα δικαιωνετε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Έπαρση και αλαζονεία από έναν δήμαρχο που δεν έβαλε ούτε ένα πετραδάκι. Βγήκε με ψέματα και θα τον μαυρίσει ο κόσμος που τον πίστεψε. Όσο για τον Μπινο δικαιώθηκε έστω και αργά. Εγώ προσωπικά θα του δώσω μια δεύτερη ευκαιρία γιατί είναι εκ του αποτελέσματος ένας δήμαρχος που αδικήθηκε από τους συνεργάτες του. Φυσικά δεν τίθεται σύγκριση με τον σημερινό. Αυτός είναι εκτός συναγωνισμού....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. καταντια ρε Αριδαιωτες ποσο ποιο χαμηλα θα πεσετε; η αγραμματοσυνη σας επιασε πατο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Στις δημοτικές εκλογές θα διορθώσουμε το λάθος μας να ψηφίσουμε και να βγάλουμε δήμαρχο έναν που δεν είναι ικανός ούτε μεταβίβαση οχήματος να κάνει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Δεν τον γνωρίζω τον κύριο, σίγουρα ομως είναι νεοδημοκρατης!! Όσο για τον Μπινο θα πω να κάνει καλύτερη επιλογή συνεργατών την επόμενη φορά! Κάτι υποψήφιες που είχε την προηγούμενη φορά ήταν για τα μπάζα, γελούσαν κ οι πέτρες με την υποψηφιότητα τους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ο χειρότερος δήμαρχος που έχει περάσει από τν Αλμωπία είναι ο Μπάτσης

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News