Κυριακή 15 Μαΐου 2022

Εγκαινιάστηκε η δανειστική βιβλιοθήκη Γαρεφείου (ΦΩΤΟ)


Διαβάστε την ανάρτηση του Σταύρου Βαφειάδη:

Τα εγκαίνια της δανειστικής βιβλιοθήκης Γαρεφείου, επισφραγίζουν μια μεγάλη προσπάθεια από το χωριό για το χωριό. Το βιβλίο είναι η καλύτερη συντροφιά του ανθρώπου και σε μια ακριτική περιοχή σαν τη δική μας το συγκεκριμένο εγχείρημα αποκτά ακόμα μεγαλύτερη αξία.

Θερμά συγχαρητήρια στους πρωτεργάτες αυτής της προσπάθειας, στην Πρόεδρο της Κοινότητας Αναστασία Στρέπκου, στο Τοπικό Συμβούλιο, στους εθελοντές, στους δωρητές, σε όλους όσους βοήθησαν για τη δημιουργία αυτού του όμορφου χώρου.

Εύχομαι να αποτελεί για πολλά χρόνια σημείο αναφοράς για όλους τους χωριανούς και για ολόκληρη την επαρχία μας.















 

1 σχόλιο:

  1. Μακάρι ο κόσμος να διαβάζει βιβλία. Να ανεβαίνει το πνευματικό του επίπεδο. Το ιντερνετ έχει επιπόλαιο και επιφανειακό διάβασμα. Κάποιοι δε θέλουν ανθρώπους μορφωμένους σκεπτόμενους.Τους θέλουν ρομπότ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News