Σάββατο 14 Μαΐου 2022

«Άκουγα φωνές»: Μαρτυρία για την ηλικιωμένη που βρέθηκε μαχαιρωμένη σε φλεγόμενο διαμέρισμα


Μαχαιρωμένη βρέθηκε η γυναίκα, που ανασύρθηκε νεκρή μέσα από φλεγόμενο διαμέρισμα στο Παλαιό Φάληρο. Όπως έγινε γνωστό, η αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη του γιου της, ενώ γειτόνισσα της άτυχης γυναίκας αναφέρει πως λίγο πριν το φονικό και τη φωτιά ακούγονταν φωνές και τσακωμοί.

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, δράστης της δολοφονίας της 78χρονης στο Παλαιό Φάληρο είναι ο 48χρονος γιος της, ο οποίος αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα. Η αστυνομία εικάζει πως ο 48χρονος μαχαίρωσε την 78χρονη μητέρα του και στη συνέχεια έβαλε φωτιά στο σπίτι.

Όλα αποκαλύφθηκαν περίπου στις 4 τα ξημερώματα η πυροσβεστική ενημερώθηκε για φωτιά σε διαμέρισμα του Παλαιού Φαλήρου. Άμεσα στο σημείο κατέφτασαν δυνάμεις της πυροσβεστικής και ανέσυραν νεκρή την ηλικιωμένη γυναίκα και ελαφρά τραυματισμένο τον γιο της.

Ωστόσο, στη συνέχεια διαπιστώθηκε πως η γυναίκα έφερε τραύματα από μαχαίρι και έτσι η αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη του γιου της.

«Άκουγα “φωτιά, φωτιά, βοήθεια”»

Γειτόνισσα της άτυχης γυναίκας μίλησε στο newsit.gr και περιέγραψε τις δραματικές στιγμές πριν από το θάνατο της 78χρονης. Όπως είπε, μέσα στη νύχτα άκουγε φωνές και στη συνέχεια άκουσε κάποιον να φωνάζει βοήθεια.

Η ίδια ανέφερε χαρακτηριστικά: «Άκουγα μέσα στο βράδυ φωνές, σαν να τσακώνεται κάποιος και μετά άκουσα να φωνάζουν φωτιά, φωτιά, βοήθεια και τότε βγήκα έξω και είδα την πυροσβεστική».

Ρεπορτάζ: Μαρίνος Αλειφέρης – Αναστασία Σταματοπούλου / newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News