Παρασκευή 13 Μαΐου 2022

Τα αποτελέσματα των εκλογών του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Φροντιστών Ν. Κιλκίς και Πέλλας


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ Σ.Φ.Ν.Κ.Π.

Στα Γιαννιτσά στις 8 Μαΐου 2022 στην αίθουσα του «ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ», ημέρα Κυριακή και ώρα 11:00 διεξήχθησαν οι εκλογές του ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΦΡΟΝΤΙΣΤΩΝ ΝΟΜΩΝ ΚΙΛΚΙΣ ΚΑΙ ΠΕΛΛΑΣ για την ανάδειξη πενταμελούς Διοικητικού Συμβουλίου, τριμελούς ελεγκτικής Επιτροπής και αντιπροσωπείας για την Ομοσπονδία Εκπαιδευτικών Φροντιστών Ελλάδας (Ο.Ε.Φ.Ε.).

Το εκλεγμένο από τη Γενική Συνέλευση Διοικητικό Συμβούλιο συνήλθε άμεσα στα Γιαννιτσά και μετά την καταμέτρηση των ψήφων και την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων της ψηφοφορίας συγκροτήθηκε σε σώμα ως εξής:

Πρόεδρος: ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

Αντιπρόεδρος: ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΥ ΔΕΣΠΟΙΝΑ (Υπεύθυνη Νομού Κιλκίς)

Γενικός Γραμματέας: ΓΑΤΣΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΑ

Ταμίας: ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ

Μέλος: ΜΑΧΑΙΡΙΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Η ελεγκτική Επιτροπή του συλλόγου αποτελείται από τους:

1) ΑΤΣΑΛΑ ΜΙΧΑΗΛ

2) ΚΟΡΥΦΙΔΗ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟ

3) ΤΣΕΣΜΕΤΖΙΔΟΥ ΣΟΦΙΑ

Η αντιπροσωπεία για την Ο.Ε.Φ.Ε. αποτελείται από τους:

1) ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ

2) ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟ

3) ΠΑΥΛΙΔΗ ΓΕΩΡΓΙΟ

ΤΟ ΔΣ 


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News