Πέμπτη 5 Μαΐου 2022

Μέτρα για τιμές ρεύματος: Στις 19:00 οι ανακοινώσεις Μητσοτάκη


Περίοδο ακραίας αβεβαιότητας βιώνουν οι πολίτες εξαιτίας των σφοδρών ανατιμήσεων στην ενέργεια. Για τον λόγο αυτό η κυβέρνηση έχει αποφασίσει να προχωρήσει σε μέτρα στήριξης νοικοκυριών και επιχειρήσεων, με την αντιπολίτευση ωστόσο να τονίζει πως αυτά έρχονται με μεγάλη καθυστέρηση.

Σε κάθε περίπτωση τα μέτρα έχουν ήδη «κλειδώσει» και έτσι το απόγευμα της Πέμπτης στις 19:00, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θα προβεί σε ανακοινώσεις σχετικά με το ζήτημα των τιμών του ηλεκτρικού ρεύματος.

Αύριο Παρασκευή, στις 8.30 στη Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας, θα γίνει εξειδίκευση των μέτρων από τον Υπουργό Οικονομικών Χρήστο Σταϊκούρα, τον Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας Κώστα Σκρέκα, τον Αναπληρωτή Υπουργό Οικονομικών Θεόδωρο Σκυλακάκη, τον Γενικό Γραμματέα Δημοσιονομικής Πολιτικής Θάνο Πετραλιά και τη Γενική Γραμματέα Ενέργειας Αλεξάνδρα Σδούκου. Την παρουσίαση θα συντονίσει η Αναπληρώτρια Κυβερνητική Εκπρόσωπος Αριστοτελία Πελώνη.

4 σχόλια:

  1. Άρον άρον! Βρέθηκαν λεφτόδεντρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. με τετοιες μαλακιες εσεις οι αναρχοαπλυτοι περιμενετε να ξανακυβερνησετε, πλεον σας σιχαθηκε ο κοσμος με παραμυθια της χαλιμας δεν....

      Διαγραφή
  2. ΤΙ ΜΕΤΡΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ? ΑΝ ΔΕΝ ΞΑΝΑΠΑΡΟΥΝ ΜΠΡΟΣ ΟΙ ΜΟΝΑΔΕΣ ΛΙΓΝΙΤΗ ΟΙ ΤΙΜΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΈΣΟΥΝ ΠΟΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΠΤΑ ΜΟΝΑΔΕΣ ΕΚΛΕΙΣΕ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΤΟ ΣΥΝΕΧΙΣΑΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News