Παρασκευή 13 Μαΐου 2022

Ακόμη και 15χρονοι θα έχουν το δικαίωμα να επανεκλέξουν τον Τσίπρα στην προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ


Ακόμη και νέοι ηλικίας 15 ετών θα έχουν το δικαίωμα να συμμετέχουν την Κυριακή στις εσωκομματικές εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία για την ανάδειξη των μελών της νέας Κεντρικής Επιτροπής αλλά και για την ανανέωση της θητείας του Αλέξη Τσίπρα στον προεδρικό θώκο.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης και ειδικότερα στο κείμενο που αφορά τα διαδικαστικά για τις κάλπες της 15ης Μαΐου, αναφέρεται χαρακτηριστικά: «Δικαίωμα ψήφου έχουν ΟΛΕΣ και ΟΛΟΙ από την ηλικία των 15 ετών και άνω. Μπορείτε να εγγραφείτε μέλη του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία ακόμη και την ημέρα διεξαγωγής των εκλογών επιτόπου, στα εκλογικά τμήματα.


- Όσοι εγγραφείτε την ημέρα της ψηφοφορίας ή είστε ήδη μέλη αλλά έχετε εγγραφεί μετά τις 21/3/2022, μπορείτε να ψηφίσετε σε ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΑΝΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

- Όσοι είστε ήδη μέλη και έχετε εγγραφεί ως τις 21/3/2022 και βρεθείτε εκτός της περιφέρειας στην οποία ανήκετε, μπορείτε να ψηφίσετε σε ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΑΝΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ αλλά ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟ». 

 

2 σχόλια:

  1. Θα εκλέξουν 15μελές. Ξέρει αυτός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. χα...χα...χα.. θα ψηφισουν τον μοναδικο υποψηφιο χα...χα...γελοιοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News