Τρίτη 8 Μαρτίου 2022

Οργή και αγανάκτηση των αγροτών της Αλμωπίας για τα πορίσματα του ΕΛΓΑ


Έντονες αντιδράσεις υπάρχουν στην Αλμωπία, σε σχέση με τα πορίσματα του ΕΛΓΑ για την χαλαζόπτωση που έπληξε την περιοχή μας στις 10 Ιουνίου 2021.

Διαβάστε τι αναφέρει η ανακοίνωση του Αγροκτηνοτροφικού Συλλόγου "Ο ΑΓΡΟΣ":


 

3 σχόλια:

  1. Δεν ξέρατε. Δεν ρωτάγατε;😭😭😭

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΘΑ ΉΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΉΣΩ ΤΟΝ ΕΛΓΑ ΒΕΡΟΙΑΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΤΕΛΝΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΤΙΜΉΣΟΥΝ ΈΧΟΥΝ ΤΟ ΓΝΩΘΕΙΣ ΑΥΤΏΝ Η ΔΟΥΛΕΎΟΥΝ ΜΕ ΛΊΣΤΑ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΕΊΧΑΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΉ ΖΗΜΙΆ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΊΧΑΜΕ ΠΑΡΑΓΩΓΉ ΠΩΣ ΘΑ ΖΉΣΟΥΜΕ Η ΕΡΏΤΗΣΗ ΜΟΥ ΕΊΝΑΙ ΜΠΟΡΟΎΜΕ ΝΑ ΚΆΝΟΥΜΕ ΜΥΝΗΣΗ ΤΟΝ ΕΛΓΑ Η ΤΟΝ ΕΚΤΙΜΗΤΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εγώ το φωνάζω αλλά κανείς δεν ακούει. Να μαζευτούμε άνω των 100 ατόμων και με εισφορά 50 ευρώ ανά άτομο, να δημιουργηθεί ένα ποσό το οποίο θα δωθεί σε δικηγόρους για να γίνει μήνυση και αγωγή στους γεωπόνους που έβαλαν αυτά τα ποσοστά. Ας βγει μετά ο γεωπόνος και ας πει ότι υπήρξε εντολή προϊσταμένου για να πέσει μαχαίρι στις εκτιμήσεις. Ανοίγει ο ασκός του Αιόλου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News