Παρασκευή 4 Μαρτίου 2022

Αποκαλύψεις ΣΟΚ: Όσα έγιναν την ημέρα που η Τζωρτζίνα έπαθε ανακοπή


Το LIVE NEWS και ο Βασίλης Λαμπρόπουλος, αστυνομικός συντάκτης του «Βήματος» και των «Νέων», φέρνουν στο φως νέα στοιχεία για όσα διαδραματίστηκαν τις ημέρες νοσηλείας της μικρής Τζωρτζίνας.

Ορισμένα από τα στοιχεία είναι κρίσιμα για τη νοσηλεία της Τζωρτζίνας στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο στις 8 Απριλίου 2021. Όπως επισημαίνεται, είναι η κρίσιμη ημέρα όπου είχε οριστεί το δεύτερο ραντεβού σε δικηγορικό γραφείο της Πάτρας για να προχωρήσεθι το διαζύγιο του ζευγαριού.

Σύμφωνα με όσα μετέφεραν οι γιατροί του νοσοκομείου στο LIVE NEWS, η μικρή Τζωρτζίνα εισήχθη στο νοσοκομείο, με τη μητέρα της να αναφέρει πως η 9χρονη είχε σπασμούς οι οποίοι δεν επιβεβαιώθηκαν από τις εξετάσεις, όπως για παράδειγμα το εγκεφαλογράφημα. Οι γιατροί αναφέρουν πως εάν υπήρχαν σπασμοί, τότε αυτοί θα είχαν καταγραφεί στο εγκεφαλογράφημα.

Επιπλέον, ποτέ δεν διαπιστώθηκε στο παιδί βρογχοπνευμονία ή άλλα νοσήματα, όπως είχε αναφέρει παλιότερα η μητέρα σε συνέντευξή της.

Την Κυριακή 11 Απριλίου 2021, όταν η Τζωρτζίνα έπαθε ανακοπή, η 9χρονη κατάφερε να ζήσει χάρη στη νοσοκόμα, η οποία βρισκόταν σε κοντινό σημείο και θεώρησε ότι η μητέρα της μικρής χτυπούσε το κουδούνι για κάτι απλό.

Σύμφωνα με τους γιατρούς, η μητέρα πήγε στο γραφείο των γιατρών και τους ειδοποίησε ότι χτυπάει το μηχάνημα, χωρίς να σημάνει ένα σημαντικό συναγερμό. Η νοσοκόμα, η οποία ευτυχώς δνε βρισκόταν σε άλλο θάλαμο, είδε το παιδί μελανιασμένο και έβαλε τις φωνές.

Για όλα τα παραπάνω θα υπάρχουν καταθέσεις τριών γιατρών και τριών νοσηλευτών που βρίκσονταν εκείνη την ώρα εκεί. ήδη τα νοσοκομεία στέλνουν στις Αρχές λίστες για όσους πρόκειται να καταθέσουν. Υπολογίζεται ότι από το Καραμανδάνειο Νοσοκομείο θα καταθέσουν 20 άτομα, νοσηλευτές και γιατροί, και θα επιβεβαιώσουν όσα αναφέρθηκαν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News