Τετάρτη 2 Μαρτίου 2022

Θ. Τζάκρη: Επικοινωνία με μέλη της Ελληνικής ομογένειας της Ουκρανίας


Διαβάστε την ανάρτηση της Βουλευτή Πέλλας του ΣΥΡΙΖΑ Θ. Τζάκρη:

Αλέξης Τσίπρας: «Να καταβάλουμε κάθε προσπάθεια να σώσουμε τους ομογενείς μας»

Κατά τη σημερινή μας επικοινωνία με την Πρόεδρο και την Αντιπρόεδρο της ελληνικής κοινότητας Οδησσού, ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, επανέλαβε πως είναι υποχρέωσή μας να καταβάλουμε κάθε προσπάθεια για τον τερματισμό της ρωσικής εισβολής και την ειρήνη, καθώς και για να βοηθήσουμε τους ομογενείς της Ουκρανίας, να σωθούν ζωές και να ελαχιστοποιηθούν οι απώλειες.

Σε αυτό το πλαίσιο, τόνισε, επίσης, πως θα υπάρξει επικοινωνία με το Υπουργείο Εξωτερικών αλλά και με τις Προξενικές Αρχές σε Οδησσό και Μαριούπολη.

Τέλος, ο κ. Αλέξης Τσίπρας εξέφρασε την υποστήριξή του στις προσπάθειες των προξενικών Αρχών για τον απεγκλωβισμό των Ελλήνων και την ανάγκη να μείνει ανοικτός ο διάδρομος διαφυγής προς τις γειτονικές χώρες με τελικό προορισμό την Ελλάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News