Τρίτη 8 Μαρτίου 2022

Εκλογές στον Κυνηγετικό Σύλλογο Αλμωπίας


ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥ Κ.Σ ΑΛΜΩΠΙΑΣ ΚΥΡΙΑΚΗ 17/4/2022

Δικαίωμα υποβολής υποψηφιότητας για το αξίωμα του Δ.Σ και του μέλους της Ελεγκτικής Επιτροπής, έχουν τα εγγεγραμμένα μέλη του Συλλόγου.

Οι υποψήφιοι πρέπει, σύμφωνα με το άρθρο 9 παρ.2:

Α) Να είναι Έλληνες πολίτες.

Β) Να έχουν ελεύθερη τη διαχείριση της περιουσίας τους.

Γ) Να έχουν συμπληρώσει το 23ο έτος της ηλικίας τους.

Δ) Να έχουν εφοδιασθεί με άδεια θήρας τουλάχιστον για τριετία.

Ε) Να μη συνδέονται προς άλλους με συγγένεια μέχρι β’ βαθμού.

Στ) Να ασκούν τα πολιτικά τους δικαιώματα.

Ζ) Να μην έχουν καταδικασθεί ποτέ για παράβαση των περί θήρας διατάξεων.

Η) Να είναι κάτοχοι απολυτηρίου Δημοτικού Σχολείου, εκτός του Προέδρου και Γ. Γραμματέα, προκειμένου περί Συλλόγων που έχουν άνω των 1000 μελών, πρέπει να είναι απόφοιτη Γυμνασίου ή άλλης ισότιμης Σχολής.

Θ) Να μη διετέλεσαν κατά την πριν της εκλογής τους τριετία, έμποροι Κυνηγετικών ειδών ή υπάλληλοι Κυνηγετικών οργανώσεων.

Όσοι λοιπόν επιθυμούν να είναι υποψήφιοι Δ.Σ. ή Ελεγκτικής Επιτροπής στις αρχαιρεσίες, μπορούν να υποβάλουν τις αιτήσεις τους, στο γραφείο του Συλλόγου από τις 11/3/2022 μέχρι τις 26/3/2022 και ώρες 9:00π.μ- 12:00π.μ.

Η αίτηση πρέπει να συνοδεύεται από Υπεύθυνη Δήλωση του Υποψηφίου στην οποία να δηλώνετε υπεύθυνα ότι ο υποψήφιος δέχεται αναλυτικά τα προσόντα του άρθρου 9 και ότι δεν συντρέχει περίπτωση αποκλεισμού της υποψηφιότητας του λόγω άσκησης κάποιων επαγγελμάτων που αναφέρονται στο άρθρο 9.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΜΠΟΥΡΑΛΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ

Ο Γ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΓΚΙΩΣΗΣ ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News