Δευτέρα 7 Μαρτίου 2022

Παύλος Χαϊκάλης: Ο Δήμος Πύργου απαγόρευσε να παιχτεί παράσταση με πρωταγωνιστή τον ηθοποιό


Η παράσταση «Η μακαρίρισσα μητέρα της κυρίας» ήταν προγραμματισμένη να ανέβει το Σάββατο 5 Μαρτίου στο τοπικό θέατρο Πύργου, με πρωταγωνιστή τον Παύλο Χαϊκάλη.

Λόγω ενός προβλήματος υγείας που ταλαιπωρει τον πρωταγωνιστή της παράστασης, ο Παύλος Χαϊκάλης επιλέχθηκε για να τον αντικαταστήσει, καθώς βρίσκεται πλέον, μόνιμα στην Ηλεία, μετά την μετακόμισή του από την Αθήνα.

Έχοντας κάνει τις απαραίτητες πρόβες, ο ηθοποιός ήταν έτοιμος για την πρεμιέρα, όμως ο Δήμος Πύργου δεν φάνηκε να συμφωνεί.

Συγκεκριμένα, η κοινότητα που είχε παραχωρήσει το τοπικό θέατρο στη θεατρική ομάδα «Δούρειος Ίππος» διαφώνησε κάθετα με την επιλογή του Παύλου Χαϊκάλη ως αντικαταστάτη και αποφάσισε την ανάκληση του χώρου.

Δείτε βίντεο από το ilialive.gr:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News