Παρασκευή 4 Μαρτίου 2022

Μαριούπολη: Συγκλονίζει ο πατέρας που κλαίει πάνω από το νεκρό παιδί


Η πόλη της Μαριούπολης βομβαρδίζεται από τις ρωσικές δυνάμεις με τον δήμαρχο να κάνει λόγο για «γενοκτονία» και να τονίζει πως η πόλη είναι χωρίς ρεύμα, θέρμανση και νερό ενώ οι ρωσικές δυνάμεις προσπαθούν να ανακόψουν την τροφοδοσία.

Ο ρωσικός στρατός έχει ανατινάξει τρένα, έχει αποκλείσει τους αυτοκινητόδρομους με σκοπό να εμποδίσει τη διαφυγή των πολιτών Την ώρα που συμπληρώνεται το έβδομο 24ωρο της ρωσικής εισβολής στην Ουκρανία ολοένα και περισσότερες εικόνες που δείχνουν νεκρούς και τραυματίες αμάχους κάνουν το γύρο του κόσμου.

Μία από αυτές έχει πρωταγωνιστή έναν πατέρα που κλαίει πάνω από το άψυχο σώμα του γιου του στη Μαριούπολη, η οποία βρίσκεται υπό συνεχή βομβαρδισμό από τα ρωσικά στρατεύματα για πάνω από 24ωρες.


Ο λόγος για τον Serhii, ο οποίος έμελλε να χάσει τον γιο του Iliya από τα ρωσικά πυρά. Ο νεαρός Iliya είχε χτυπηθεί στα πόδια από επίθεση που σημειώθηκε με ρωσική οβίδα. Ωστόσο τα τραύματά του ήταν τόσο σοβαρά που τελικά υπέκυψε.

3 σχόλια:

  1. οι Ουκρανό-ναζί ΣΚΟΤΟΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΊΑ εδώ και 8 χρόνια τον πληθυσμό τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κακόμοιρε είσαι για λύπηση. Αρρωστημενες οι απόψεις σου.

      Διαγραφή
  2. Τέτοια άρρωστα μυαλά σαν του πρώτου σχολιαστή, δυστυχώς κυκλοφορούν ανάμεσά μας χωρίς να τους γνωρίζουμε λόγω της ανωνυμίας

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News