Δευτέρα 7 Μαρτίου 2022

Καθαρά Δευτέρα στο Εστιατόριο - Ταβέρνα «Η ΔΑΦΝΗ» στο Λουτράκι


Η Καθαρά Δευτέρα πλησιάζει και η παράδοση θέλει ποικιλία Σαρακοστιανών εδεσμάτων και καλή παρέα!

Στο Εστιατόριο - Ταβέρνα "Η Δάφνη" η νηστεία γίνεται απόλαυση με μεζέδες και πιάτα γεμάτα νοστιμιά! Ταραμάς, σουπιά σπανάκι, μυδοπίλαφο, γαρίδες σαγανάκι και πολλοί ακόμα μεζέδες μαζί με λαγάνα για να ολοκληρώσουμε το τραπέζι της Σαρακοστής!

Για πληροφορίες μπορείτε να μας καλέσετε στο 2384091302, είτε να βρείτε περαιτέρω πληροφορίες στο προφίλ μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ανοιχτά καθημερινά από τις 12:30 η ώρα.

Ανυπομονούμε να σας υποδεχτούμε!

Καλή Σαρακοστή σε όλους!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News