Τρίτη 8 Μαρτίου 2022

Νοσοκομείο Γιαννιτσών: Επαναλειτουργία της Ψυχιατρικής Κλινικής


Η Διοίκηση του Νοσοκομείου Γιαννιτσών μέσα σε ένα πρωτόγνωρο, σε παγκόσμιο επίπεδο δυσχερές περιβάλλον και ενάντια πολλές φορές σε ένα κλίμα παραπληροφόρησης, προκαταλήψεων και στιγματισμού πολιτών, συνεχίζει να παρέχει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες, με γνώμονα πάντα τη διασφάλιση της Δημόσιας Υγείας.

Στο πλαίσιο αυτό και με τη βοήθεια της Διοίκησης της 3ης Υγειονομικής Περιφέρειας (Μακεδονίας), η οποία επιχορήγησε το Νοσοκομείο Γιαννιτσών με το ποσό των 40.000,00€, συντόνισε τις διαδικασίες ανακαίνισης της Ψυχιατρικής Κλινικής, η οποία είναι η μοναδική που λειτουργεί στην ΠΕ Πέλλας.

Η ανακαινισμένη κλινική παραδίδεται την Τετάρτη 9 Μαρτίου, σε λειτουργία και οι εργασίες που πραγματοποιήθηκαν είναι η αλλαγή PVC πατώματος, αλλαγή κουφωμάτων εσωτερικών και μέρους των εξωτερικών, αλλαγή της κεντρικής εισόδου με πυράντοχη πόρτα νέας τεχνολογίας, ελαιοχρωματισμοί, προμήθεια και αντικατάσταση όλων των εσωτερικών πορτών και βελτίωση της κουζίνας και των θαλάμων των ασθενών της κλινικής.

Με αίσθημα ευθύνης και παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίστηκαν εν μέσω της πανδημίας από τη νόσο COVID-19, η Διοίκηση του Νοσοκομείου θα συνεχίσει τις προσπάθειές της για τη βελτίωση των υποδομών του Νοσοκομείου, τόσο σε κτιριακές δομές, σε ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό, αλλά και ανθρώπινο δυναμικό.

Ο ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ του Γ.Ν. ΠΕΛΛΑΣ - Ν.Μ. ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΛΟΓΓΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News