Δευτέρα 7 Μαρτίου 2022

«Γεύμα Μητσοτάκη - Ερντογάν την Κυριακή στην Κωνσταντινούπολη» μεταδίδουν τουρκικά ΜΜΕ


Την επόμενη Κυριακή 13 Μαρτίου θα πραγματοποιηθεί συνάντηση Μητσοτάκη-Ερντογάν στην Κωνσταντινούπολη, σύμφωνα με τουρκικά ΜΜΕ. Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, φαίνεται ότι οι δύο άντρες θα γευματίσουν μαζί, μετά τη λειτουργία.

Ο πρωθυπουργός την επόμενη Κυριακή θα βρίσκεται στην Κωνσταντινούπολη και συγκεκριμένα στο Πατριαρχείο, στο Φανάρι, ώστε να δώσει το «παρών» στον εορτασμό της Κυριακής της Ορθοδοξίας.

Η είδηση πως Κυριάκος Μητσοτάκης και Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν μπορεί να διακινείται από τουρκικά ΜΜΕ αλλά δεν επιβεβαιώνεται, μέχρι στιγμής, από πλευράς της Αθήνας.

Όπως έχει γράψει και το Newsbeast, ο πρωθυπουργός μετά την Σύνοδο αναμένεται να μεταβεί στην Κωνσταντινούπολη, όπου θα παραβρεθεί στο Φανάρι στην θεία λειτουργία για την Κυριακή της Ορθοδοξίας. Αυτό που συζητείται έντονα τις τελευταίες ώρες σε επίπεδο σεναρίων είναι ότι την Κυριακή 13 Μαρτίου θα είναι στην Κωνσταντινούπολη και ο Πρόεδρος της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και κάποιοι βλέπουν μια ευκαιρία να συναντηθούν οι δυο άνδρες.

Άλλωστε ο πρωθυπουργός σε πρόσφατη συνέντευξή του σημείωνε: «Έχω πει πολλές φορές ότι δεν θα πρέπει να αποτελεί είδηση συνάντηση Έλληνα πρωθυπουργού με τον Τούρκο Πρόεδρο. Πιστεύω ότι θα υπάρχει κοινή διάθεση να οργανωθεί μια τέτοια συνάντηση. Είμαστε δύο χώρες που συγκροτούμε τη νοτιοανατολική πτέρυγα του ΝΑΤΟ. Θα μπορούσε να αποτελέσει έναυσμα για κατέβασμα των τόνων».

2 σχόλια:

  1. Θα πάει να χαρίσει 2 ναυτικά μίλια στους Τούρκους για να μην μας κάνουν πόλεμο....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΜΟΛΙΣ ΤΩΡΑ 19:20 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΑΝ ΟΤΙ ΘΑ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΡΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΝΗΣΙΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News