Πέμπτη 3 Μαρτίου 2022

Δήμος Πέλλας: 6.867.519 ευρώ για την αντικατάσταση δικτύων ύδρευσης


Στο πρόγραμμα Αντώνης Τρίτσης εντάχθηκε το έργο με τίτλο «Αναβάθμιση δικτύου ύδρευσης ΔΕΥΑ Πέλλας (Καρυώτισσα, Αραβησσός, Ν. Μυλότοπος, Κρύα Βρύση, Γιαννιτσά, Εσώβαλτα) & προμήθεια, εγκατάσταση και θέση σε λειτουργία ψηφιακού συστήματος παρακολούθησης & ελέγχου της κατανάλωσης στο Δήμο Πέλλας».

Το φυσικό αντικείμενο του έργου περιλαμβάνει την αντικατάσταση του εσωτερικού δικτύου ύδρευσης στις κοινότητες Καρυώτισσας, Αραβησσού, Ν. Μυλοτόπου, Κρύας Βρύσης, Γιαννιτσών και Εσωβάλτων καθώς και την εγκατάσταση ενός πλήρους συστήματος το οποίο θα τηλε- καταγράφει τις καταναλώσεις του πόσιμου νερού, θα προωθεί τις μετρήσεις στην εφαρμογή λογισμικού έκδοσης των λογαριασμών ύδρευσης, θα εντοπίζει τις διαρροές και θα διαχειρίζεται το δίκτυο ύδρευσης. Επιπλέον, αντικείμενο του έργου είναι η ανόρυξη γεώτρησης στην κοινότητα Εσωβάλτων και η κατασκευή υδατοδεξαμενής με σκοπό την κατεδάφιση του υδατόπυργου.

«Ένα σπουδαίο και μεγάλο έργο προϋπολογισμού 6.867.519,84 ευρώ, εγκρίθηκε από την επιτροπή αξιολόγησης του Προγράμματος Αντώνης Τρίτσης. Με την ολοκλήρωσή του θα αναβαθμίσουμε πολύ μεγάλο τμήμα των δικτύων ύδρευσης των κοινοτήτων μας συμβάλλοντας έτσι στην ορθολογική διαχείριση του πόσιμου νερού. Στόχος μας είναι να διασφαλίσουμε την απρόσκοπτη υδροδότηση όλων των κοινοτήτων, την αποφυγή βλαβών και διακοπών νερού και εν τέλει τον εκσυγχρονισμό όλων των δικτύων και των υποδομών ύδρευσης.

Ευχαριστώ θερμά την ηγεσία του Υπουργείου Εσωτερικών και ιδιαίτερα τον Αν. Υπουργό κ. Στέλιο Πέτσα καθώς και τον Βουλευτή κ. Διονύση Σταμενίτη για τη συνεργασία του με το δήμο Πέλλας και τον ενδιαφέρον του συνολικά για τις προτάσεις μας, δήλωσε ο δήμαρχος Πέλλας κ. Γρηγόρης Στάμκος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News