Δευτέρα 7 Μαρτίου 2022

Ανδραβίδα: Στον ύπνο εκτέλεσε το ζευγάρι ο 60χρονος - Χρησιμοποίησε μαξιλάρι ως σιγαστήρα


Σε πλήρη αντίθεση με τους ισχυρισμούς τους 60χρονου καθ’ ομολογίαν δράστη του μακελειού στην Ανδραβίδα, είναι τα προανακριτικά ευρήματα της ΕΛ.ΑΣ. από το σπίτι της τραγωδίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η ιατροδικαστική έρευνα και η εξέταση της «σκηνής» από τους αξιωματικούς της Ασφάλειας, έδειξαν πως ο δράστης πιθανότατα πυροβόλησε τον 32χρονο Αρμάντο και την 37χρονη Μαρία, την ώρα που κοιμόντουσαν.

Πιο αναλυτικά, φέρεται να χρησιμοποίησε ένα μαξιλάρι ως σιγαστήρα για να σκοτώσει εν ψυχρώ την 37χρονη γυναίκα και μητέρα τριών παιδιών, ενώ τον 32χρονο σύντροφο της φέρεται να τον πυροβόλησε δύο φορές σε κεφάλι για να βεβαιωθεί ότι είναι νεκρός.

Ο 60χρονος κατηγορούμενος, κατά την προανάκριση υποστήριξε ότι είχε προηγηθεί καυγάς και συγκεκριμένα ότι: «Είχαμε τσακωθεί στο τηλέφωνο, και πήγα στο σπίτι να λύσουμε τις διαφορές. Του ζήτησα να φύγουν από το σπίτι, αλλά αρνήθηκε και μου επιτέθηκε. Τότε αντέδρασα έβγαλα το πιστόλι από το τσαντάκι και τους σκότωσα».

Τι είπε για τη δολοφονία των δύο παιδιών

Όσον αφορά τη δολοφονία των δύο παιδιών, ηλικίας 2 και 3 ετών, στους αξιωματικούς της Ασφάλειας είπε σύμφωνα με πληροφορίες ότι: «δεν θέλω να θυμάμαι. Δεν χωράει συγχώρεση γι’ αυτό». Τα δύο αγοράκια είχαν βρει ασφυκτικό θάνατο, ενώ το μικρότερο μάλιστα βρίσκονταν στην κούνια του. Ο 60χρονος αύριο Τρίτη (8/3) θα οδηγηθεί στον ανακριτή για να απολογηθεί, ενώ έχει βρεθεί το όπλο του εγκλήματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News