Τετάρτη 2 Μαρτίου 2022

Γ. Τσεπκεντζής: Σοκ και δέος για απόφαση 2.500.000 ευρώ κατά του Δήμου Έδεσσας


Με σοκ και δέος παρακολουθούμε όλοι την υποθήκευση του μέλλοντος του Δήμου μας, μέσα από την πρωτόδικη απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Έδεσσας η οποία αναγνωρίζει την υποχρέωση του να καταβάλλει το ποσό των 2.500.000 ΕΥΡΩ στην Εστία Παλλάς Ξενοδοχειακή-Κατασκευαστική ΑΕ της οποίας νόμιμος εκπρόσωπος είναι κ. Σταυρακίδης.

Η Κοινωνία σε Κίνηση έχοντας πλήρη συναίσθηση του θεσμικού της ρόλου και της σοβαρότητας της κατάστασης, διαισθανόμενη που θα οδηγούσαν τα γεγονότα, όλο αυτό το χρονικό διάστημα απέφυγε την αναζήτηση ευθυνών.

Με τη δικαστική διαδικασία σε εξέλιξη επιλέξαμε συνειδητά τη στάση αυτή, ώστε να μη χρησιμοποιηθούν οι τοποθετήσεις μας στο Δημοτικό Συμβούλιο ως επιχείρημα της αντίδικης πλευράς αποδυναμώνοντας με αυτόν τον τρόπο τις θέσεις του Δήμου μας, παρόλο που λάθη και παραλείψεις της διοίκησης ήταν γνωστά.

Αναμένουμε την αυτονόητη πρόσκληση από το Δήμαρχο κ. Γιάννου προς τους επικεφαλής των Δημοτικών Παρατάξεων για ενημέρωση, καθώς θεωρούμε απαράδεκτο να μας γνωστοποιείται η δυσμενής αυτή εξέλιξη από ενημερωτικό μέσο του νομού μας!

Καλούμε το Δήμαρχο να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων όπως έπραξε και η Κοινωνία σε Κίνηση.

Κοινωνία σε Κίνηση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News