Τετάρτη 9 Μαρτίου 2022

Αύξηση σοκ στη βενζίνη: Εκτιμήσεις ότι θα φτάσει 2,5 ευρώ το λίτρο μέχρι το τέλος της εβδομάδας


Δραματικές είναι οι προβλέψεις για την άνοδο της τιμής της βενζίνης, η οποία αναμένεται να εκτοξευθεί όπως και οι τιμές σε ηλεκτρικό ρεύμα, πετρέλαιο, αέριο αλλά και σε όλα σχεδόν τα βασικά είδη κατανάλωσης μετά το ξέσπασμα του πολέμου στην Ουκρανία.

Ενδεικτικός της κατάστασης είναι η εκτίμηση του Προέδρου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Πρατηριούχων, Γιώργου Ασμάτογλου, ο οποίος είπε στον Αnt1 ότι η τιμή της βενζίνης θα φτάσει στα 2,5 ευρώ το λίτρο μέχρι το τέλος της εβδομάδας.

Σύμφωνα με τον ίδιο, τις τελευταίες μέρες οι τιμές της βενζίνης μεταβάλλονται συνεχώς, έχοντας πλέον ξεπεράσει τα 2 ευρώ και «οδεύοντας» προς τα 2,20 ευρώ ανά λίτρο.

Στην περίπτωση που υπάρξει μείωση στα καύσιμα, ο κ. Ασμάτογλου, εξήγησε ότι αυτό θα φανεί αμέσως στις τιμές των πρατηρίων βενζίνης.

2 σχόλια:

  1. Βουλιάζουμε και που θα βρουμε τα χρήματα να κινηθούμε ή να ζεσταθούμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιατί να ζεσταθείς; Να ιδρώνεις και να πάθεις καμία ψύξη;

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News