Τρίτη 8 Μαρτίου 2022

Δ. Γιάννου: «Μετά από 17 δολοφονίες γυναικών, οι αγώνες είναι επίκαιροι όσο ποτέ άλλοτε»


Μήνυμα για την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας

Ημέρα μνήμης η σημερινή για τους αγώνες των γυναικών για χειραφέτηση, ίσα δικαιώματα και ίσες ευκαιρίες στην επαγγελματική και κοινωνική ζωή.

Δυστυχώς, μετά από 17 δολοφονίες γυναικών το 2021 στην χώρα μας, οι αγώνες αυτοί είναι επίκαιροι όσο ποτέ άλλοτε! Παρά τα σημαντικά βήματα που έχουν συντελεστεί στην Ελληνική κοινωνία υπάρχει μεγάλη υστέρηση από αυτό που θα αποκαλούσαμε αληθινή ισότητα μεταξύ ανδρών και γυναικών.

Ο Δήμος Έδεσσας τιμά και στηρίζει την καθημερινή προσπάθεια των γυναικών και τον συνεχή αγώνα για ίσα δικαιώματα στη δουλειά, την εκπαίδευση, το σπίτι, τη συμμετοχή στα κοινά, την κοινωνία! Χρόνια πολλά σε όλες τις γυναίκες!

Δημήτρης Γιάννου

Δήμαρχος Έδεσσας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News