Πέμπτη 24 Φεβρουαρίου 2022

Τίτλοι τέλους για την Eurobank Αριδαιας: «Σας περιμένουμε με χαρά στο κατάστημα Εδέσσης»


Δείτε την ενημέρωση της Eurobank προς τους πελάτες της στην Αλμωπία:

Μεταφορά εργασιών καταστήματος Αριδαίας

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι από τέλη Φεβρουαρίου, το κατάστημα Αριδαίας μεταφέρει τις εργασίες του στο κατάστημα Εδέσσης, Εγνατίας 13 & Δημοκρατίας, 58200 Έδεσσα.

Στο κατάστημα Εδέσσης θα μπορείτε να απευθύνεστε για οποιοδήποτε τραπεζικό θέμα σάς απασχολεί, προκειμένου να βρούμε μαζί τις πιο κατάλληλες και συμφέρουσες λύσεις για τις καταθετικές, δανειακές, επενδυτικές ή ασφαλιστικές ανάγκες σας.

Σας υπενθυμίζουμε ότι για τις καθημερινές συναλλαγές σας, έχετε στη διάθεσή σας:

Το e‑Banking και το Eurobank Μobile Αpp, όπου μπορείτε να πραγματοποιείτε πάνω από 1.200 συναλλαγές γρήγορα και με ασφάλεια και να διαχειρίζεστε τα προϊόντα σας 24 ώρες το 24ωρο από τον υπολογιστή ή το κινητό σας.

Την τηλεφωνική υπηρεσία EuroPhone Banking στο 2109555000, η οποία είναι διαθέσιμη 24 ώρες το 24ωρο, 365 ημέρες τον χρόνο. Με ένα τηλεφώνημα ενημερώνεστε για τα προϊόντα σας και κάνετε τις συναλλαγές σας.

1 ΑΤΜ στην περιοχή σας, όπου μπορείτε να πραγματοποιείτε αναλήψεις, μεταφορές και πληρωμές.

Το κατάστημα ΕΛΤΑ Αριδαίας (Αγίου Νικάνδρου 28), στο οποίο μπορείτε να κάνετε συναλλαγές.

Στοχεύοντας πάντα στην άμεση και αξιόπιστη ενημέρωσή σας, παραμένουμε στη διάθεσή σας.

Σας περιμένουμε με χαρά στο κατάστημα Εδέσσης.

10 σχόλια:

  1. ΠΑΝΤΑ ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σε λίγο δεν θα έχουμε καμία Τράπεζα όπως και η Σκύδρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σε λίγο θα εξαφανίσουν και εμάς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το ανάπτυξη έρκεται. Είναι εντώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ο Δήμος πόσο συχνά το κυνηγάει το θέμα στην Αθήνα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συνεχώς. Ασταμάτητα.
      Του έχει βγάλει τη γλώσσα απ' έξω.
      Έχεις δει τον Μπάτση να τρέχει μεγάλες αποστάσεις;

      Διαγραφή
  6. περίπτωση να φέρουμε κάποια υπηρεσία απο Εδεσσα στην Αριδαία συζητάμε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κάποια (κρατική) υπηρεσία, ίσως. Είναι θέμα πολιτικής της εκάστοτε κυβέρνησης. Υποκατάστημα τράπεζας όμως μάλλον όχι πλέον, γιατί ως γνωστόν μια τράπεζα, ως (ιδιωτική) επιχείρηση, έχει ως στόχο τη μεγιστοποίηση των κερδών και των ελαχιστοποίηση των λειτουργικών δαπανών.

      Τόσο απλά και κυνικά (εκ μέρους των τραπεζών, γιατί προσωπικά συμμερίζομαι τις δυσκολίες των μεγαλύτερων σε ηλικία που καλούνται να μάθουν πώς λειτουργούν οι διαδικτυακές υπηρεσίες).

      Διαγραφή
  7. Ο κόσμος φαίνεται να μην αντιλαμβάνεται τι συμβαίνει. Οι καιροί αλλάζουν, και με γρήγορους ρυθμούς μάλιστα, με τις τράπεζες να βρίσκονται συχνά στην αιχμή του δόρατος όσον αφορά τις υπηρεσίες και την ασφάλεια των συναλλαγών. Και οι νέες τεχνολογίες προσφέρουν πολλά σ' αυτό τον τομέα.

    Είναι μια ευκαιρία που δεν υπήρχε περίπτωση να περάσει απαρατήρητη από τις τράπεζες διότι επιτρέπει μεγάλη μείωση των λειτουργικών δαπανών τους. Εκεί είναι όλη η ουσία. Όλα όσα λέγονται για επιστολές και παρεμβάσεις τοπικών παραγόντων, με σκοπό να παραμείνει ανοιχτό το τάδε υποκατάστημα, είναι άνευ σημασίας. Το πολύ-πολύ να γελάσει κάποιος διευθύνων σύμβουλος της τράπεζας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News