Πέμπτη 24 Φεβρουαρίου 2022

Θεσσαλονίκη: Τα αδέρφια που κάηκαν βρέθηκαν αγκαλιασμένα


Στο θάνατο οδηγήθηκαν μία μάνα με τα δύο παιδιά της όταν ξέσπασε φωτιά στο σπίτι τους Νέα Μαγνήσια του δήμου Δέλτα στη Θεσσαλονίκη. Οι άνθρωποι που τους γνώριζαν δεν μπορούν να πιστέψουν το κακό που τους βρήκε.

«Με τον εγγονό μου ήταν αχώριστοι. Ήταν μαζί όλη μέρα. Κλαίει απ’ το πρωί το παιδί», λέει με τρεμάμενη φωνή γειτόνισσα της οικογένειας. «Νέο ζευγάρι. Ευτυχισμένο. Πήγαινε η κοπέλα στη δουλειά της. Το αυτοκίνητό της εδώ είναι παρκαρισμένο ακόμα. Δύο ήσυχα καλά παιδάκια. Ο άντρας δουλεύει και ταξιδεύει. Το καλοκαίρι αγόρασαν το σπίτι αλλά δεν στέριωσε. Άφησε τη σόμπα αναμμένη επειδή είχε κρύο. Αγκαλιασμένα τα βρήκαν τα παιδάκια οι πυροσβέστες» είπε σύμφωνα με το thesstoday.gr.

Στο σχολείο που φοιτούσαν τα δύο παιδάκια βρίσκεται μάλιστα ψυχολόγος από το πρωί καθώς οι συμμαθητές τους χρειάζονται ψυχολογική υποστήριξη. «Ήταν δικοί μας άνθρωποι. Το πρωί δεν ξέραμε ποιοι ήταν και όταν μάθαμε πονέσαμε ένα παραπάνω γιατί ήταν δικοί μας άνθρωποι», αναφέρει από την πλευρά του ο Πάτερ Γεννάδιος, εφημέριος του Αγίου Παντελεήμονα στη Νέα Μαγνησία, ο οποίος γνώριζε την οικογένεια της 31χρονης μητέρας.

«Ήξερα την μητέρα των παιδιών, τη γιαγιά και την προγιαγιά που ζει. Ο πατέρας, ο προπάππος τους ο μεγάλος ήταν επίτροπος στην ενορία. Πολύ δύσκολη η κατάσταση. Και είναι μονοκατοικία στο δρόμο. Δεν πρόλαβαν τα καημένα να βγουν από το σπίτι. Όλο το καλοκαίρι αγωνίστηκαν για να το φτιάξουν. Το αγόρασαν και το έκαναν ωραίο».

Η κηδεία των τριών θα πραγματοποιηθεί αύριο στις 16:00 στη Νέα Μαγνησία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News