Πέμπτη 24 Φεβρουαρίου 2022

Συναγερμός και στην Αθήνα - Έκτακτη συνεδρίαση του ΚΥΣΕΑ συγκάλεσε ο Κ. Μητσοτάκης


Οι καταιγιστικές εξελίξεις με την εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία οδήγησαν τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη στην απόφαση να συγκαλέσει εκ νέου έκτακτο ΚΥΣΕΑ.

Το Κυβερνητικό Συμβούλιο Εθνικής Ασφάλειας θα συνεδριάσει στις 10.30 με την συμμετοχή και του Υπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Κώστα Σκρέκα.

Υπενθυμίζεται ότι είχε συγκληθεί ΚΥΣΕΑ και στις 22 Φεβρουαρίου πάλι με την συμμετοχή του υπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ. Σκρέκα όπου εξετάστηκαν όλα τα εναλλακτικά σενάρια για την επάρκεια της τροφοδοσίας της χώρας με φυσικό αέριο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News