Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2022

Κατρούγκαλος: «Αν ήταν ο ΣΥΡΙΖΑ Κυβέρνηση δεν θα στέλναμε στρατιωτικό υλικό στην Ουκρανία»


Αντίθετος με την απόφαση της κυβέρνησης να αποστείλει όπλα και άλλο στρατιωτικό υλικό στην Ουκρανία εμφανίστηκε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην υπουργός Εξωτερικών, Γιώργος Κατρούγκαλος.

Ειδικότερα, ο κ. Γιώργος Κατρούγκαλος, μιλώντας στο Mega, δήλωσε ότι «αν ήταν στην κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα έστελνε στην Ουκρανία στρατιωτικό υλικό, αλλά πολύ περισσότερο ανθρωπιστικό υλικό».

Η Ελλάδα, είπε, θα πρέπει να λειτουργήσει ως «γέφυρα», ώστε να μην υπάρξει μια πόλωση μεγαλύτερη από αυτήν που είχαμε κατά τη διάρκεια του Ψυχρού Πολέμου.

«Πρέπει να επισημάνουμε την αποτυχία της Ευρωπαϊκής Ένωσης να εντάξει τη Ρωσία σε ένα σύστημα ευρωπαϊκής αρχιτεκτονικής ασφάλειας, κάτι που ήταν δυνατό την πρώτη δεκαετία αυτού του αιώνα», πρόσθεσε ο κ. Κατρούγκαλος.

Ο βουλευτής ανέφερε πως η Ευρώπη υποτίμησε τη Ρωσία και από πλευράς στρατηγικού κινδύνου, αλλά και τη δυνατότητά της να ενταχθεί σαν εταίρος σε ένα σύστημα ευρωπαϊκής αρχιτεκτονικής.

3 σχόλια:

  1. με αυτό το τόπο η Ελλάδα έδειξε ότι υποστηρίζει το ΝΑΖΙστικό καθεστώς της Ουκρανίας. ΞΕΦΤΗΛΙΣΜΕΝΕΙ ΧΩΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σύντροφε
      Αν δεν σ αρέσει τα μπογαλακια σου και στην Μόσχα.

      Διαγραφή
    2. Χεσε μας βρε ανίδεε ελληναρα δεν έχεις ιδέα τι πραγματικά γίνεται κάθεσαι στο καναπεδάκι σου με το φραπεδάκι σου ξαι πιστεύεις τις είδησεις που πουλάνε οι αμερικανοί για να πιστεύουμε αυτό που θέλουν αυτοί να πιστεύουμε.

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News