Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου 2022

Νεκρό βρέφος στο νεκροταφείο Θέρμης: «Βρισκόταν μέσα σε φορμόλη» - Πυκνώνει το μυστήριο


Συνεχίζεται το θρίλερ με το νεκρό βρέφος στα Κοιμητήρια της Θέρμης, στη Θεσσαλονίκη. Νέα ερωτήματα δημιουργούν ευρήματα, σύμφωνα με τα οποία, το νεογνό ήταν εντός φορμόλης.

Από την ιατροδικαστική εξέταση προέκυψε ότι το νεκρό βρέφος που βρέθηκε πεταμένο στο νεκροταφείο Θέρμης, ήταν κύημα μόλις έξι μηνών. «Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε αν γεννήθηκε νεκρό ή ζωντανό», αναφέρουν πληροφορίες του ALPHA και της εκπομπής Tlive με την Τατιάνα Στεφανίδου.

Φως στις συνθήκες κάτω από τις οποίες επήλθε το μοιραίο για το βρέφος, αναμένεται να ρίξουν οι ιστολογικές και τοξικολογικές εξετάσεις του νεογνού.

Παράλληλα, νέα ευρήματα που έγιναν γνωστά αφήνουν να εννοηθεί ότι βρισκόταν εντός φορμόλης. Αν επιβεβαιωθεί, αυτό θα σημαίνει ότι η μητέρα δεν θα μπορούσε να γεννήσει και να βάλει το νεογνό στη φορμόλη. 

ύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής, οι εργάτες του κοιμητηρίου αποκλείουν το ενδεχόμενο να ξέθαψαν, κατά τη διάρκεια εργασιών, κάποιο ήδη θαμμένο βρέφος.

Οι έρευνες για να βρεθεί η μητέρα ή ο άνθρωπος που το πέταξε σαν να ήταν κάποιο άχρηστο αντικείμενο, συνεχίζονται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News