Τρίτη 22 Φεβρουαρίου 2022

Αρναούτογλου: Τι καιρό θα κάνει την Τσικνοπέμπτη - Έντονα φαινόμενα το Σαββατοκύριακο


Στον καιρό που θα έχει την Τσικνοπέμπτη 2022, αναφέρθηκε ο Σάκης Αρναούτογλου, στην αναλυτική πρόγνωση του, την οποία παρουσίασε στο δελτίο καιρού στην ΕΡΤ3. Σύμφωνα με τον ίδιο αναμένονται φαινόμενα, τα οποία όμως θα έχουν υποχωρήσει από το απόγευμα και μετά.

Συγκεκριμένα ανέφερε ότι θα παρουσιαστούν βροχές στο ανατολικό και νότιο Αιγαίο, ενώ τα φαινόμενα θα απασχολήσουν ιδιαίτερα και την Κρήτη. Παράλληλα, μερική συννεφιά θα παρουσιαστεί στην υπόλοιπη χώρα.

Παρόλα αυτά, ο καιρός φτιάχνει από το απόγευμα της Πέμπτης, ενώ αναμένεται να χαλάσει από το Σάββατο 26 Φεβρουαρίου, με έντονα φαινόμενα το Σαββατοκύριακο στη δυτική κυρίως Ελλάδα.

Σημειώνεται, ότι μετά την Τσικνοπέμπτη, ακολουθεί η αργία της Καθαράς Δευτέρας στις 7 Μαρτίου. Μετά το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας, ακολουθεί εκείνο της 25ης Μαρτίου, καθώς πέφτει φέτος Παρασκευή. Αναλυτικά η πρόγνωση του Σάκη Αρναούτογλου:  

Ο καιρός της Τετάρτης

Το Meteo του Εθνικού Αστεροσκοπείου αναφέρει για την Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου, ότι αναμένονται νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες, που από το μεσημέρι θα περιοριστούν στα βορειοανατολικά, ανατολικά και νοτιοανατολικά ηπειρωτικά, στο Αιγαίο και στην Κρήτη.

Επίσης, τα φαινόμενα στην Κρήτη, στα Δωδεκάνησα και στις Κυκλάδες από το μεσημέρι θα είναι κατά τόπους ισχυρά και υπάρχει πιθανότητα χαλαζοπτώσεων. Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στη Δυτική Μακεδονία και σε ορεινές περιοχές της Κεντρικής Μακεδονίας, Θεσσαλίας, Ηπείρου και Στερεάς.

Η θερμοκρασία – με υψηλές για την εποχή τις μέγιστες στα δυτικά και βόρεια – θα κυμανθεί στη Δυτική Μακεδονία από -1 έως 9 βαθμούς Κελσίου, στην υπόλοιπη Μακεδονία και στη Θράκη από 3 έως 15, στη Θεσσαλία και στην Ανατολική Στερεά και Πελοπόννησο από 4 έως 14, στην Ήπειρο και στη Δυτική Στερεά και Πελοπόννησο από 4 έως 17, στα νησιά του Ιονίου από 6 έως 16, στα νησιά του Αιγαίου από 10 έως 17, ενώ στην Κρήτη από 9 έως 15 βαθμούς Κελσίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News