Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου 2022

Ανατροπή στην χαλάρωση των μέτρων: Τι εισηγούνται οι ειδικοί για εστίαση, καρναβάλια και γήπεδα


Ανατροπή από την επιτροπή των ειδικών για τη χαλάρωση των μέτρων για τον κορονοϊό, καθώς ανάβουν «κόκκινο» για μία σειρά κατηγοριών όπως η διασκέδαση, τα καρναβάλια, αλλά και τα γήπεδα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Νewsbeast το μόνο που αποφάσισαν να χαλαρώσει είναι ο αριθμός των ατόμων ανά τραπέζι, δηλαδή από 6 άτομα αυξάνονται σε 8. Αυτό συνέβη διότι τα επιδημιολογικά δεδομένα δεν επέτρεψαν στην επιτροπή των ειδικών να προχωρήσουν στην χαλάρωση των μέτρων.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, οι ειδικοί είναι αρνητικοί στην διεξαγωγή των καρναβαλιών, στο να επιτραπούν όρθιοι στην διασκέδαση, ενώ εισηγούνται να μην αυξηθεί η χωρητικότητα στα γήπεδα και να μείνει στο 10%.

1 σχόλιο:

  1. Κάντε υπομονή δύο βδομάδες.
    Τελειώνει η πανδημία μέσα Φεβρουαρίου και ανοίγει ο τουρισμός
    Πάλι να τα λέμε...😂😂😂

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News