Κυριακή 27 Φεβρουαρίου 2022

Ν. Παρούτογλου για ΔΑΚ Αριδαίας: «Ζούμε στον δήμο που δε φταίει κανείς για τίποτα»


Δήλωση του επικεφαλή του συνδυασμού "Αλμωπία Ψηλά" Νίκου Παρούτογλου:

Δυστυχώς η Αριδαία, για ακόμη μια φορά , αρνητικός πρωταγωνιστής...

Η σημερινή ανακοίνωση του ΦΟ Αριδαίας θα πρέπει να προβληματίζει τους πάντες! Εν έτει 2022 οι συνθήκες στο στάδιο της Αριδαίας μας φέρνουν μνήμες από παλιές εποχές!

Από την μια η έλλειψη διάθεσης της δημοτικής αρχής να δώσει έστω και προσωρινές λύσεις , όπως ζήτησε η διοίκηση και από την άλλη η εντελώς ερασιτεχνική διαχείριση της μελέτης των 2 εκ. Ευρώ για τη ενεργειακή αναβάθμιση του σταδίου από την διοίκηση του δήμου , μας έφεραν σε τόσο δυσχερή θέση!

Ζητούμε ως παράταξη, να δοθεί άμεσα προσωρινή λύση στο πρόβλημα όπως ζητά η διοίκηση του ΦΟ Αριδαίας και ενημέρωση για την πορεία του έργου της ενεργειακής αναβάθμισης. Ποιος φταίει για αυτήν την καθυστέρηση των 3 ετών? Εκτός αν ζούμε στον δήμο που δε φταίει κανείς για τίποτα… Τι ενέργειες απαιτούνται για να δημοπρατηθεί το έργο?

Εμείς ως παράταξη, είμαστε εδώ για ακόμη μια φορά, να βάλουμε πλάτη, για την οριστική λύση του προβλήματος...

1 σχόλιο:

  1. ΠΑΡΟΥΤΟΓΛΟΥ ΕΣΥ ΕΚΑΝΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΟΝ ΜΠΑΤΣΗ, ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΕΣΑΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News