Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2022

Θεοδωράκι: Ένας υπέροχος πολυχώρος δημιουργήθηκε από τον Σύλλογο του χωριού


Σας ανακοινώνουμε την ολοκλήρωση των εργασιών στο χώρο του παιδικού σταθμού.

Είναι πλέον έτοιμα: Η βιβλιοθήκη (περιμένουμε τα βιβλία σας για τον εμπλουτισμό της), το γραφείο του συλλόγου, η κουζίνα και στο προαύλιο χώρο είναι έτοιμη η παιδική χαρά για δεχτεί του μικρούς μας φίλους, χώρος χαλάρωσης για τους μεγαλύτερους και το γήπεδο του βόλεϋ (αναμένουμε την άμμο που μας έχει υποσχεθεί ο Δήμος Αλμωπίας).

Ευχαριστούμε την Ειρήνη Μιτσάγγα για την καταγραφή των βιβλίο και τον Χαρίλαο Λαζαρίδη για την εργασία συγκόλλησης των σωλήνων του βόλεϋ.

Παρακαλούμε να διατηρήσουμε τον χώρο καθαρό και να τον φροντίζουμε γιατί είναι όλων μας.

Σύλλογος Θεοδωρακείου "Το Πάικο"











Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News