Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου 2022

Άγιος Παΐσιος: Τι τηλεθέαση έκανε η πρεμιέρα της σειράς;


Στα ύψη η τηλεθέαση στην πρεμιέρα της νέας σειράς του Mega Άγιος Παΐσιος – Από τα Φάρασα στον Ουρανό.

Η πολυαναμενόμενη σειρά Άγιος Παΐσιος – Από τα Φάρασα στον Ουρανό, έκανε πρεμιέρα στο Mega το βράδυ της Πέμπτης. Η τηλεθέαση την ώρα που ήταν στον αέρα το πρώτο επεισόδιο της σειράς χτύπησε κόκκινο.

Όπως είχε φανεί ήδη από τα social media, ήταν πολλοί οι τηλεθεατές που περίμεναν με ανυπομονησία τη νέα σειρά. Μάλιστα, τα σχόλια ήταν διθυραμβικά και όχι άδικα, καθώς πρόκειται για ένα σίριαλ υψηλής αισθητικής με κινηματογραφική εικόνα και εξαιρετικές ερμηνείες.

Σύμφωνα με τις μετρήσεις της Nielsen, λοιπόν, ο Άγιος Παΐσιος – Από τα Φάρασα στον Ουρανό σημείωσε τηλεθέαση στην πρεμιέρα 31,8% στο δυναμικό κοινό και 32,6% στο σύνολο. Η σειρά άγγιξε σε τέταρτο και το 38,5%!

*Τα στοιχεία τηλεθέασης είναι κατά προσέγγιση, αφορούν στη χρονική ζώνη μετάδοσης των προγραμμάτων και είναι ενδεικτικά. Η αναλυτική αναφορά τηλεθέασης με τα ακριβή στοιχεία για όλα τα προγράμματα σε όλα τα κοινά, όπως και έρευνες αγοράς, είναι διαθέσιμα μόνο στην εταιρεία μετρήσεων Nielsen.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News