Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2022

Χρ. Μπάτσης σε Ν. Παρούτογλου: «Είσαι βαθιά νυχτωμένος»


Ενημέρωση σχετικά με το θέμα του Δημοτικού Αθλητικού Κέντρου Αριδαίας

Δυστυχώς η θεομηνία των περασμένων ημερών άφησε πολλές καταστροφές στο πέρασμα της, τις οποίες ως Δημοτική αρχή κινητοποιηθήκαμε και αντιμετωπίσαμε άμεσα. Σε σύντομο χρονικό διάστημα, έγιναν όλες οι απαραίτητες ενέργειες και έχει κηρυχθεί η περιοχή σε κατάσταση έκτακτου ανάγκης. Έχει γίνει καταγραφή των ζημιών και κατατέθηκε αίτημα έκτακτης χρηματοδότησης για την αποκατάσταση όλων των καταστροφών που προκλήθηκαν.

Η στέγη του Δημοτικού Αθλητικού Κέντρου Αριδαίας θα επισκευαστεί το συντομότερο δυνατό και όποια ζημιά έχει προκληθεί, θα αποκατασταθεί άμεσα.

Είναι γεγονός, ότι οι καιροσκόποι της αντιπολίτευσης για άλλη μια φορά έδειξαν τον πραγματικό τους εαυτό! Θα έπρεπε να γνωρίζετε κύριοι, ότι το έργο ύψους 2 εκατ. ευρώ για την Ενεργειακή Αναβάθμιση του Δημοτικού Αθλητικού Κέντρου Αριδαίας έχει ΗΔΗ δημοπρατηθεί, έχουμε προσωρινό ανάδοχο και είμαστε σε αναμονή των δικαιολογητικών κατακύρωσης από τον ανάδοχο ώστε να πάμε σε κατασκευή με όλες τις νόμιμες διαδικασίες!!!

Οπότε κ. Παρούτογλου, όταν ακόμα μας ρωτάτε «τι ενέργειες απαιτούνται για να δημοπρατηθεί το έργο..» ενώ είστε ήδη 3 χρόνια στην αντιπολίτευση και δη ένα χρόνο υπήρξατε συνδιοίκηση, είστε βαθιά νυχτωμένος και ευτυχώς μας υπενθυμίζετε και θυμίζετε και σε όλη την Αλμωπία για ποιο λόγο, ο λαός σας έστειλε στην αντιπολίτευση και για ποιο λόγο πρέπει να παραμείνετε εκεί.

Μην παίζεται αυτό το παιχνίδι, δεν ωφελεί σε τίποτα.

Τα προβλήματα απαιτούν λύσεις και προτάσεις!

Με τον λαϊκισμό μένουμε στάσιμοι, ως κοινωνία.

Εμείς ΣυνεχίΖΟΥΜΕ με έργα κοινής ωφέλειας για την Αλμωπία!

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ

ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΑΤΣΗΣ

9 σχόλια:

  1. Αν δεν έφερνε ο Μπίνος το έργο θα κοιτούσες να βάλεις ξυλοσκεπή Χρήστο. Άσε τις ειρωνίες και δούλεψε για το καλό του Δήμου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΝ ΕΧΩ ΝΑ ΔΙΑΛΕΞΩ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΘΑ ΔΙΑΛΕΞΩ ΤΟΝ ΤΡΙΤΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. XRHSTO DEN MILAEI ETSI ENAS DHMARXOS...... AYTA TA LENE STA KAFENEIA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μαυρη σελίδα είσαι μπατση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. βρηκες ετοιμο εξασφαλισμενο εργο απο τον μπινο και δεν μπορεις 3 χρονια να το κατασκευασεις. τελειβνει η τετραετια σου και εργο μηδεν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δηλαδή ρε Μπάτση πριν την θεομηνία το ΔΑΚ ήταν λειτουργικό και η θεομηνία φταίει; Είσαι με τα καλά σου; Μάλλον δεν ξέρεις ποιο είναι το πρόβλημα ούτε εσύ ούτε οι λογογράφοι σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο πλήρης πανικός του Δημάρχου που δείχνει ξεκάθαρα ποιον φοβάται... Τελικά μήπως έχει δίκιο ο Παρούτογλου που λέει ότι στον δήμο δεν φταίει ποτέ κανένας?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μπατση για τουσ προμαχουσ ησε κ.τιποτα πιο περα πιασε τα βουνα τα ξυλα σε περιμενουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News