Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου 2022

Γ. Καρασμάνης: «Ικανοποιείται το αίτημα των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων»


Ο Γιώργος Καρασμάνης κατέθεσε Αναφορά στη Βουλή προς τον αρμόδιο Υπουργό Εθνικής Άμυνας, ζητώντας να προβεί άμεσα στις αναγκαίες ενέργειες προκειμένου να υπάρξει πρόβλεψη αποζημίωσης δαπάνης για την αγορά οπτικών οράσεως από τα μέλη των οικογενειών των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων.

Σύμφωνα με την απάντηση που δόθηκε από τον Υφυπουργό Εθνικής Άμυνας Νίκο Χαρδαλιά, βρίσκεται σε επεξεργασία νέο Σχέδιο Προεδρικού Διατάγματος, στο οποίο υπάρχει και διάταξη έγκρισης δαπάνης για την κάλυψη εξόδων αγοράς γυαλιών οράσεως για τα μέλη οικογένειας των στελεχών Ενόπλων Δυνάμεων.

Παρατίθεται αυτούσια η απάντηση του Υφυπουργού Εθνικής Άμυνας:


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News