Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου 2022

Αίτημα για εκταφή της 9χρονης Τζωρτζίνας - Ραγδαίες εξελίξεις με τους θανάτους των τριών παιδιών


Αίτημα για εκταφή της 9χρονης Τζωρτζίνας στην προσπάθεια να διαλευκανθεί η υπόθεση - θρίλερ των θανάτων των τριών παιδιών στην Πάτρα, φέρεται να έχει διαβιβαστεί και θεωρείται πιθανό να ζητηθεί και για τα άλλα δύο αδέλφια της, την Ίριδα και τη Μαλένα.

Την πληροφορία μεταδίδει το pelop.gr. Για την εξέλιξη αυτή είχε ουσιαστικά προϊδεάσει η πρόεδρος Ιατρικού Συλλόγου Πάτρας Άννα Μαστοράκου αναφερόμενη σε όλα αυτά που θα τεθούν στο μικροσκόπιο της δικαιοσύνης. "Κατόπιν εισαγγελικής παραγγελίας μπορεί να διαταχθεί εκταφή και των 2 μικρότερων κοριτσιών, αν θεωρήσει η δικαιοσύνη ότι μπορεί να βρεθούν απαντήσεις" είπε.

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Ιατροδικαστικής Εταιρείας, Γρηγόρης Λέων, είχε πει πως "η εκταφή είναι το ύστατο μέσο που χρησιμοποιούμε όταν υπάρχουν ενδείξεις. Για να υπάρχουν ενδείξεις πρέπει να ολοκληρωθεί η τρίτη ιατροδικαστική διερεύνηση, δηλαδή του πρόσφατου θανάτου του παιδιού και ουσιαστικά εάν μας δημιουργεί αμφιβολίες ή την ανάγκη να διερευνήσουμε περαιτέρω τα προηγούμενα γεγονότα προφανώς και θα γίνει εκταφή".

Τα πολλά κοινά σημεία στους θανάτους των τριών παιδιών της οικογένειας Δασκαλάκη και παράλληλα τα πολλά αναπάντητα ερωτηματικά, έχουν φέρει τους εισαγγελικούς λειτουργούς, την αστυνομία, τους ιατροδικαστές και τους γιατρούς ενώπιον μιας πρωτοφανούς στα χρονικά υπόθεσης.

Οι φάκελοι για τους θανάτους των τριών κοριτσιών, βρίσκονται από χθες στο Τμήμα Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής, καθώς η Εισαγγελία Εφετών Πάτρας, διέταξε τη διενέργεια προκαταρκτικής έρευνας με συγκεκριμένες κατευθύνσεις..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News