Τρίτη 15 Φεβρουαρίου 2022

Κυψέλη: Προφυλακίστηκαν η μάνα και ο 33χρονος για τη δολοφονία του 7χρονου Ανδρέα


Το δρόμο για τη φυλακή παίρνουν μετά την απολογία τους ο 33χρονος Πολωνός και η 29χρονη που κατηγορούνται για την ανθρωποκτονία από κοινού του 7χρονου γιου της, πριν από πέντε χρόνια στην Κυψέλη.

Ανακριτής και εισαγγελέας μετά τις απολογίες των κατηγορουμένων, ομόφωνα, τους έκριναν προφυλακιστέους.

Οι δυο κατηγορούμενοι για την άγρια δολοφονία του άτυχου παιδιού, συνοδεία ισχυρής αστυνομικής δύναμης, βγήκαν από το γραφείο του ανακριτή με σκυμμένο το κεφάλι και δεν θέλησαν να δώσουν καμία απάντηση στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων. Ο 33χρονος φέρεται να ισχυρίστηκε ενώπιον του ανακριτή πως δεν είχε πρόθεση να σκοτώσει το 7χρονο αγόρι.

«Ο ισχυρισμός του είναι ότι δεν πέθανε το παιδί από την απόφραξη από τη μονωτική ταινία αλλά από άλλα παθολογικά αίτια» δήλωσε ο συνήγορος του, Αλέξης Φίλιος ο οποίος ανέφερε πως ο εντολέας του έχει μετανιώσει και δεν αποκάλυψε όλα αυτά τα χρόνια το μοιραίο μυστικό «για να μην χαλάσει την οικογένεια του».

Ο κατηγορούμενος φέρεται να αρνήθηκε ότι κακοποιούσε τα παιδιά της συντρόφου του επαναλαμβάνοντας , όπως και προανακριτικά, ότι πρόθεση του εκείνη την ημέρα ήταν να τιμωρήσει το παιδί γιατί ήταν άτακτο. Αναφερόμενος δε στην συγκατηγορούμενη σύντροφο του και μητέρα του Ανδρέα ο 33χρονος εμφανίζεται να είπε και πάλι ότι δεν εμπλέκεται στο θάνατο του 7χρονου.

Αποδοκίμασαν την 29χρονη και τον 33χρονο που σκότωσαν τον 7χρονο Ανδρέα

Με αποδοκιμασίες υποδέχτηκε ο κόσμος στα δικαστήρια της Σχολής Ευελπίδων τον 33χρονο Πολωνό και την 29χρονη που κατηγορούνται για ανθρωποκτονία από κοινού του 7χρονου αγοριού της.

Το ζευγάρι οδηγήθηκε συνοδεία ισχυρής αστυνομικής δύναμης ενώπιον του αρμόδιου ανακριτή προκειμένου να δώσει εξηγήσεις για την αποτρόπαια δολοφονία πριν από πέντε χρόνια στην Κυψέλη. Το σοκαριστικό έγκλημα αποκαλύφθηκε πέντε χρόνια μετά και οι Αρχές προσπαθούν να συμπληρώσουν τα κομμάτια της ιστορίας με κεντρικό πρόσωπο το 7χρονο αγόρι που έσβησε αβοήθητο μέσα στο ίδιο του το σπίτι.

Το κουβάρι άρχισε να ξετυλίγεται όταν συνελήφθη άνδρας ο οποίος αποκάλυψε στους αστυνομικούς πως ο 33χρονος Πολωνός τού εκμυστηρεύτηκε, ενώ ήταν μεθυσμένος, πως σκότωσε το 7χρονο αγόρι.

Ο 33χρονος φέρεται να έχει ομολογήσει ότι εκείνος είναι ο υπεύθυνος για τον θάνατο του Ανδρέα αποδίδοντας στην μητέρα του παιδιού το ρόλο του παρατηρητή.

«Ήθελα να το συνετίσω, επειδή έκανε συνεχώς αταξίες» φέρεται να εξήγησε στους αστυνομικούς σε μια προσπάθεια να μιλήσει για τις προθέσεις του. Το αγοράκι δεν άντεξε κατέρρευσε και σύμφωνα με τον 33χρονο μόλις κατάλαβε ότι το παιδί ήταν νεκρό έφτιαξε «ένα πρόχειρο “τάφο” με τούβλα στο δώμα». «Όταν αργότερα μας έκαναν έξωση από το διαμέρισμα έβαλα τα οστά του σε μια εργαλειοθήκη και τα είχα μαζί μου όπου και αν πήγαινα, αφού για ένα διάστημα ήμουν άστεγος» εμφανίζεται να λέει στη συνέχεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News