Κυριακή 13 Φεβρουαρίου 2022

Μ.Α. Όρμας: Αθάνατο ελληνικό ποδόσφαιρο εν έτη 2022 - Δεν υπάρχει σωτηρία!


Αν και ως Ομάδα αποφεύγουμε δηλώσεις και ενέργειες που προκαλούν, δυστυχώς δεν μπορεί να μείνει αναπάντητη η ανυπόγραφη ανακοίνωση του Ατρόμητου Λεπτοκαρυάς η οποία προκαλεί το κοινό αίσθημα!

Επειδή λοιπόν στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάμε για σχοινί!

Μιλάμε για το ίδιο παιχνίδι στο οποίο έπεσε το ξύλο της αρκούδας εντός αγωνιστικού χώρου από πλευράς ποδοσφαιριστών γηπεδούχων, χωρίς να πάρει κόκκινη ούτε ένας παίχτης τους, αφού πάμπολλα σκληρά και αντιαθλητικά μαρκαρίσματα έμειναν ατιμώρητα, (τουλάχιστον σε 3 περιπτώσεις δεν βγήκε η κόκκινη κάρτα), ένα παιχνίδι που διεξήχθη υπό καθεστώς απειλών και τρομοκρατίας, ένα παιχνίδι που υπήρξε εισβολή οπαδών των γηπεδούχων στον αγωνιστικό χώρο καθώς και του ποδοσφαιριστή Ισλάκογλου, ο οποίος ενώ είχε αποχωρήσει τραυματίας πιο πριν όρμηξε στον ρέφερι του αγώνα!, ένα παιχνίδι που ζήτημα αν παίχτηκε καθαρό ποδόσφαιρο στο δεύτερο ημίχρονο ένα δεκάλεπτο, ένα παιχνίδι στο οποίο υπήρχαν φραστικές επιθέσεις εναντίων μελών της αποστολής μας, ένα παιχνίδι που υπήρξαν ρατσιστικά σχόλια και επιθέσεις για το αίμα μας και την καταγωγή μας!!! Αν κάποια ομάδα αισθάνεται αδικημένη είναι η δική μας και όχι εσείς κύριοι, που στον εντός έδρας αγώνα μας στον α΄ γύρο σας φιλοξενήσαμε άψογα! Εάν νομίζετε ότι ζούμε στον ποδοσφαιρικό μεσαίωνα είστε βαθιά νυχτωμένοι…. Είμαστε σίγουροι, ότι εκτός του πεντακάθαρου γκολ μας, εάν σκοράραμε και ένα δεύτερο με τις κλασικές ευκαιρίες που χάσαμε θα ήμασταν ακόμη εκεί…. Όσο για τη φάση της κόκκινης κάρτας που λέτε μάλλον δεν ακούσατε καλά τον συντοπίτη σας καθηγητή διαιτησίας κ. Περικλή Βασιλειάδη που ήταν παρών στο γήπεδο και σας δήλωσε ότι δεν υπάρχει περίπτωση κόκκινης κάρτας και ότι είναι απλώς φάουλ και κίτρινη.

Τέλος, συγχαίρουμε τους ποδοσφαιριστές μας για το ήθος τους και την αγωνιστικότητά τους και δηλώνουμε περήφανοι για αυτούς! Εμείς θα συνεχίσουμε να υπηρετούμε το ποδόσφαιρο με αθλητικό πνεύμα και να προάγουμε αθλητικές αξίες και ήθος. Αυτό επιβάλλει άλλωστε η ποδοσφαιρική μας κουλτούρα και η 45χρονη ιστορία της ομάδας μας!

Για τον Μέγα Αλέξανδρο Όρμας

Ο Αντιπρόεδρος

Αβραμίδης Ιωάννης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News